EĞİTİM

Çetinkaya Yibo Güreşcileri Türkiye Şampiyonasında

 
 536
Çetinkaya Yibo Güreşcileri Türkiye Şampiyonasında - Çetinkaya YBO Güreşcileri, Okullararası 12 ­14 Yaş Grubu Güreş Müsabakaları'nda bir 2. lik beşde 3. lük elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.
Bafra Haber

 |  - Çetinkaya YBO Güreşcileri, Okullararası 12 ­14 Yaş Grubu Güreş Müsabakaları'nda bir 2. lik beşde 3. lük elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

 Güreşciler, beraberinde antrenörleri Tamer Turan ve Nizamettin İnce ile Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Yıldız'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette güreş antrenörleri Tamer Turan ve Nizamettin İnce Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan sporcuları tanıtıp amaç ve spordaki hedeflerini anlattılar.

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Yıldız, yaptığı konuşmada güreşcilere hitaben"sizler üstün başarı gösterip şimdi Türkiye Şampiyonası'nda bizleri temsil etme başarısı gösterdiniz. Belki de yarının Dünya Güreş Şampiyonları içinizden çıkacak. Başarılarınızla gurur duyuyor sizleri ve antrenörlerinizi kutluyorum" dedi.  Antrenör Turan ve İnce ise Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü

Hamdi Yıldız'a, güreşci sporcularına Halk Eğitim Merkezi Kurumu'nun vermiş olduğu desteğe teşekkür ettiler.

Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden Çetinkaya YBO Güreşcileri ise şöyle:

35 kg Egemen Haspulat 2.

38 kg Mehmet Şahin 3.

38 kg Murat Dinler 3.

53 kg. Merthan Seven 3.

59 kg Talha Aktaş 3.

59 kg Bahadır Kurt 3.

Bizler de başarılı sporcularımızı kutlar, Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar dileriz.

Haber: Oktay Zerrin ­Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çetinkaya Yibo Güreşcileri Türkiye Şampiyonasında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0