GÜNDEM

Bafra’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Cumhuriyetin 86. Yılı Bafra’da Coşkuyla Kutlandı

 
 127
Bafra’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Cumhuriyetin86. Yılı Bafra’da Coşkuyla Kutlandı - Cumhuriyetin 86. yılı kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’un Bafra ilçesinde de coşkuyla kutlandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Cumhuriyetin 86. yılı kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’un Bafra ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, Bafra Kaymakamlığı Makamındaki Tebrik Resepsiyonu ile başladı. Hava muhalefeti dolayısıyla Bafra Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan tören, Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi’ne alındı. Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi’ndeki tören Saat 10.00’da başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kaymakam Boyacı, “Cumhuriyetimizin 86. yılını kutluyoruz. Saygıdeğer Bafralılar, birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz. Dünya şunu iyi bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet ve sonsuza kadar yaşatmaya kararlıyız. Türkiye Cumhuriyeti’ni yegane tek sahibi milletin kendisidir. Herkes bu ülkede hürdür. Bu ülkenin 1. sınıf vatandaşıdır. Cumhuriyet, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınları aydınlıktır. Çağdaş Türkiye uzakta değildir. Bu ülke kolay kazanılmadı” dedi.
Konuşmanın peşinden öğrenciler tarafından cumhuriyetle ilgili şiirler okundu. Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu halk oyunları ekibi tarafından bir gösteri sunuldu. Değişim Spor Okulu yöneticileri Ali Duman eşliğinde tekvando gösterisi yaptı.
Bafra’daki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yb. İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, sivil toplum örgütü başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Cumhuriyetin 86. Yılı Bafra’da Coşkuyla Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0