SAMSUN

Chp Adliyeye Siyah Çelenk Bıraktı

 
 1184
Chp Adliyeye Siyah Çelenk Bıraktı - Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık sürecini protesto etmek amacıyla Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı. 
17 ve 25 Aralık süreci davasının mahkeme tarafından takipsizlik kararı ile sonuçlanmasının ardından CHP Samsun İl Başkanlığı, kararı protesto ederek "Adaletin Kara Günü" yazılı siyah çelengi Adalet Sarayı önüne bıraktı.
Bafra Haber

 |  - Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık sürecini protesto etmek amacıyla Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı. 17 ve 25 Aralık süreci davasının mahkeme tarafından takipsizlik kararı ile sonuçlanmasının ardından CHP Samsun İl Başkanlığı, kararı protesto ederek "Adaletin Kara Günü" yazılı siyah çelengi Adalet Sarayı önüne bıraktı.

Verilen kararı protesto ettiklerini belirten CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, "Bugün buraya bugünü "˜Adaletin Kara Günü` olarak ilan etmek için geldik. 17 Aralık 2013 tarihinde Türkiye, belki kendi beklide dünya tarihinin en büyük yolsuzluğuyla uyandı. Bu yaşananlara tüm Türkiye şahit olmuştu. Peki, ya sonra ne oldu? Fezlekeleri bir müddet Meclis'e göndermediler. Soruşturmaları yürüten ne kadar hakim, savcı ve emniyet mensubu varsa hepsini görevlerinden aldılar hatta hapse attılar. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki, "˜17-25 Aralık Hırsızlar Haftası ilan edilsin.` Ben de onun izniyle diyorum ki, öyle bir hırsızlar haftası ilan etsek bu ülkede başkalarına hafta kalmaz" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Adliyeye Siyah Çelenk Bıraktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0