SİYASET

Chp Gençlik Kolları Başkanını Seçti

 
 263
Chp Gençlik Kolları Başkanını Seçti - Yalçın Köse- Bafra Haber / Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Gençlik Teşkilatı Başkanını seçti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Gençlik Teşkilatı Başkanını seçti.

CHP Gençlik Teşkilatı, İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yaptığı kongreyle Sertaç Sırıklı`yı başkan seçti.

2014 yılında CHP Gençlik Kolları başkanının istifasıy sonucu boşalan başkanlığa Sertaç Sırıklı atanmıştı. CHP Samsun İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu`nun katılımıyla yapılan kongrede tek liste ile yapılan kongrede Sertaç Sırıklı başkna seçildi.

Kongre sonrası yapılan toplantıda  CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, "Bir dahaki kongrede tek liste değil, 2 liste halinde çıkılmasını istiyorum.  Bu kongre Bafra`da yeni bir yapılanmanın simgesidir. Arkadaşlar sizler ülkenin geleceği olan gençlersiniz. Bir şey istediğinizde istediğiniz her neyse bunu almak için mücadele verin. İlçe Başkanımız Nihat Oktay`dan birşey istediğiniz takdirde yapılmıyorsa isyan çıkartın. Sizlere ihtiyaç olduğunun bilincinde olun. Buradaki insanlar ileride ilçe başkanları, il başkanları, milletvekilleri olacak. Bunun için tabandan yetiştirdiğimiz insanların kalifiye insanlarolması gerekiyor." dedi.

CHP Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sertaç Sırıklı ise, "Burada bir kemik ekip olarak 15 kişi toplandık. İlerliyen zamanlarda bu salona sığmayacağız. Bu nedenle burada yeni bir başlangıç yaptık. Ben bu kemik ekipten hiç kimseyi kaybetmek istemiyorum. Aksine bu kemik ekibe daha çok gencin katılmasını arzuluyorum. Bu yolda hepinizin desteğine ihtiyacım var. Hepinizin beni desteklemesini istiyorum.  Ülkenin Cumhuriyetine sahip çıkan gençlere ihtiyacı var ve Cumhuriyetine sahip çıkan gençlerin bir araya gelmeye ihtiyacı var. Ben bu gençleri bir araya getireceğim." Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kongreye katılan partililere yemek ikramında bulunuldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Gençlik Kolları Başkanını Seçti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0