SAMSUN

Chp'den 18 Mart Töreni

 
 95
Chp'den 18 Mart Töreni - CHP İlkadım Gençlik Kolları üyeleri ve Halkçı Liseliler, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101
Bafra Haber

 |  - CHP İlkadım Gençlik Kolları üyeleri ve Halkçı Liseliler, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101

yıl dönümü" nedeniyle Atatürk Anıtı'nda bir tören gerçekleştirdi.

Ankara'da yaşanan patlama olayında hayatını kaybedenleri ve 18 Mart şehitlerini anmak için Atatürk Anıtı önünde toplanan CHP'li gençler ve bazı STK temsilcileri, düzenledikleri törenle şehitleri andı.

Anma töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra gençlik kolları üyeleri Çanakkale ruhunu anlatan şiirler okudu.

Büyük uğraşlar sonucu kazanılan zaferi 101 yıl sonra tekrar ilan ettiklerini ifade eden CHP İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Furkan Demir, "Zaferimizin coşkusunun yanında verdiğimiz binlerce şehidin acısını anaların yüreğine düşerken, vatanı kurtarmış olmanın avuntusuyla yaşadık bugünü. 101 yıl önce yüze milletimizin köylüsüyle, askeriyle, Emperyalistlere attığı bu tokadı, bugün yine ülkemiz üzerinde haince hayaller kuran hainlerin ve onların iş birlikçilerinin yüzüne vuracağız" dedi.

Basın açıklamasının ardından Atatürk Anıtı'na karanfiller bırakıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp'den 18 Mart Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0