SİYASET

Chp`den İftar Yemeği

 
 901
Chp`den İftar Yemeği - Samsun`un Bafra ilçesinde CHP Bafra ilçe Örgütü tarafından Ünlü Kültür Merkezi önünde iftar yemeği verildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde CHP Bafra ilçe Örgütü tarafından Ünlü Kültür Merkezi önünde iftar yemeği verildi.

Bafra Ünlü Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Ak Partili Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,  CHP il yönetim kurulu üyeleri,  Bafra Müftüsü Burhan Keleş, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ve partililer katıldı.

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Oktay,"İftar yemeğimizi partimiz olarak, bütün kurumlarda olduğu gibi bizde iftar yemeğimizi düzenli geleneksel hale getirdik. Geçen yıl 6 tane iftar yemeği düzenlemiştik, bu yıl ise, hava şartlarının müsait gitmemesinden dolayı sadece bir defa iftar yemeği düzenleyebildik. Halkımızın kaynaşması, birlik, beraberlik içinde olması, bu Ramazan ayında bütün insanların kaynaşması ve aynı zamanda Bafra`nın bu son dönemlerdeki, bu ihtiyacı olan bu birlikteliği sağladığına inanıyorum. Onun için iftar yemeği programımıza katılan herkese teşekkür ederim. İsrail`in Gazze`de yapmış olduğu katliamları da şiddetle kınıyorum." dedi.   

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ise, "Bafra'daki dayanışma ve kardeşlik ortamı beni çok mutlu etti. Bu yemek Türkiye'de gelecek mutlu günlerin habercisi olsun." diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp`den İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0