SİYASET

Chp`li Sevinç; Söz Veriyorum Asgari Ücret Net 1500 Lira Olacak

 
 2093
Chp`li Sevinç; Söz Veriyorum AsgariÜcret Net 1500 Lira Olacak - CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Samsun`un İlçelerinde halkla buluşup, dertlerini dinleyen Sevinç konuşmasında asgari ücret vaatlerine değinerek;  Asgari ücret net 1.500 TL olacak dedik, demeye devam ediyoruz !

Neden mi? Çünkü yaşamanın zorluğunu biliyoruz. Bir çocuk okutmanın, ev geçindirmenin ne demek olduğunun farkındayız. Güzel ülkemizde kaynaktan bol ne var? İş imkanı yaratılacak en verimli ülkeyiz. Her şeyden önce iklimimiz, konumumuz var. Önemli olan bunları doğru şekilde kullanabilmek. Yıllardır asgari ücret tam anlamıyla yükselmedi. Hep yerinde sayıyor, ama görüyoruz ki şartlar değişiyor, hayat pahalılaşıyor. 

Siz çocuğumuzun okul ayakkabısını nasıl alacağım diye kara kara düşünüyorsunuz sabahlara kadar. Yetmiyor, faturalar geliyor aklınıza. Her geçen gün vergi oranları daha da artan faturalarını düşünüyorsunuz. 1 kullanıyorsanız 5 ödüyorsunuz. İşte bu yüzden asgari ücreti 1.500 TL yapacağız, ama bununla yetinmeyeceğiz yeni iş imkanları, yeni hayat standartları da sunacağız ki, asgari ücretle geçinebilsin vatandaş. Kredi ve kredi kartı borçlarının faizlerinin en az yüzde 80`ini sileceğiz, kobi ve esnafa faizsiz kredi vereceğiz. Hiçbir zaman yetinmeyeceğiz, hep daha fazlası için çalışacağız" diye sözlerine devam etti. 

Halkın yoğun desteğini alan Sevinç, çalışmalarına devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp`li Sevinç; Söz Veriyorum Asgari Ücret Net 1500 Lira Olacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0