SİYASET

Chp`li Sevinç; Yaptıkları Bir Şey Yok, Sadece İzliyorlar

 
 2083
Chp`li Sevinç; Yaptıkları BirŞey Yok, Sadece İzliyorlar - CHP Samsun milletvekili adayı Şaban Sevinç, Samsun`un İlkadım ilçesinde halkla buluştu.
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun milletvekili adayı Şaban Sevinç, Samsun`un İlkadım ilçesinde halkla buluştu.

İlkadımlıların yoğun sevgisi ile karşılaşan Sevinç; "Buraya siz değerli dostlarımla sohbet etmeye, dertlerinizi dinlemeye geldim ancak gün içerisinde aldığımız şehit haberleri yüzünden artık söyleyecek söz bulamıyorum. Bu olaylar bizi kahrediyor, her güne acı ve kederle uyanıyoruz. Bunları bu noktaya getirenlere sesleniyorum; Daha kaç can gitmesi gerekiyor engel olmanız için?" dedi. 

Öte yandan vatandaşlardan oy isteyen Sevinç; "Gelin birlik olup bu hükümete bir son verelim, bu iktidar başta olmaya devam ettiği sürece her güne acıyla uyanmaya devam edeceğiz, yaptıkları bir şey yok, sadece izliyorlar gencecik canlarımızın yok oluşunu." diye konuştu. 

AKP`nin seçim vaadlerine de değinen Sevinç; "Biz asgari ücreti 1.500 TL yapacağız dediğimiz zaman kaynak nerde, boş konuşuyorsunuz dediler. 7 haziran yenilgisinden sonra yeni kaynaklar keşfetmiş olacaklar ki asgari ücreti 1.300 TL yapmaktan söz ediyorlar. Madem böyle bir imkan vardı 7 Haziran öncesi çıkıp, "Asgari ücreti 1.500 TL yapmak işçiye zulümdür." Diyen maliye bakanının aklı neredeydi? 

Oysa ki yeterince kaynak var zaten yeter ki, o kaynakları yandaşa değil millete harca." dedi. 

Samsun`da yeni iş imkanlarının oluşturulacağı sözünü veren Sevinç; "Karadeniz`in en elverişli topraklarına ve iklimine sahibiz, neden bunu kullanıp yeni fabrikalar, yeni iş imkanları kurmayalım? Samsun büyüyecek ki Samsun`lu da rahat edecek, güya Samsun`lu bir bakana sahibiz, sayın bakan Samsun`da ki işsizliğin, halkın ne halde olduğunun farkında değil. Meclis`e girince memleketini unutmak bize yakışmaz, biz sizler için Meclis`e gitmek istiyoruz. Sizlerin temsilcisi olarak orada var olacağız. Bu güveni boşa çıkartmamak için canla başla çalışmaya hazırız." diye konuştu.

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp`li Sevinç; Yaptıkları Bir Şey Yok, Sadece İzliyorlar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0