GÜNDEM

Çiğdem Karaaslan`ın Konvoyuna Alkollü Sürücü Tacizi

 
 309
Çiğdem Karaaslan`ın KonvoyunaAlkollü Sürücü Tacizi - AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan`ın Alaçam`dan Samsun`a dönen konvoyunu taciz ettiği ve alkollü olduğu iddia edilen şahıslar, iddiaya göre kendilerini durduran koruma polislerine bıçak çekti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan`ın Alaçam`dan Samsun`a dönen konvoyunu taciz ettiği ve alkollü olduğu iddia edilen şahıslar, iddiaya göre kendilerini durduran koruma polislerine bıçak çekti.

Olay Samsun Sinop Yolu Alaçam istikameti Bafra girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Milletvekili Çiğdem Karaaslan Alaçam`da düzenlenen Hıdırellez Şenliklerinden Samsun`a dönerken, konvoya Honda marka bir otomobil takıldı ve iddiaya göre konvoyu rahatsız etti. Koruma polisleri, polis merkezini arayarak konvoyun bir araç tarafından taciz edildiğini ve yolun kesilerek aracın durdurulmasını istedi.

Koruma polisleri Bafra girişinde aracın önünü keserek durdurdu. Araçtan çıkan ve alkollü olduğu görünen gençlerden biri iddiaya göre koruma polislerine bıçak çekti. Bu esnada Bafra Emniyetine bağlı polisler de olay yerine intikal etti.
Alkollü şahıs bir süre teslim olmamak için polise zorluk çıkardı. Şahıs yolun karşısına geçerek polisleri kameraya çekti ve "Bana ceza yazın, arabayı ben kullanıyordum. " dedi. Aynı şahıs 155`i arayarak da polisleri şikayet etti. Olay esnasında diğer arkadaşı seyretmekle yetindi.

Polis tarafından etkisiz hale getirilerek yakalanan şahsa trafiği tehlikeye düşürmek ve alkollü araç kullanmaktan ceza yazıldı. Olayla ilgili olarak davacı şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çiğdem Karaaslan`ın Konvoyuna Alkollü Sürücü Tacizi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0