SAMSUN

Çoşkun Zeren: "Yaşanan Olaylar Futbolcuları Etkiledi"

 
 179
Çoşkun Zeren: "YaşananOlaylar Futbolcuları Etkiledi" - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Türkiye'de yaşanan bombalı saldırıların ve darbe girişimlerinin yerli-yabancı futbolcuları etkilediğini belirterek, "Darbe girişimi olduğu gün takım olarak Ankara'daydık
Bafra Haber

 |  - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Türkiye'de yaşanan bombalı saldırıların ve darbe girişimlerinin yerli-yabancı futbolcuları etkilediğini belirterek, "Darbe girişimi olduğu gün takım olarak Ankara'daydık

Futbolcularımızın hepsiyle teker teker konuştuk ve durumu aktardık. Türkiye büyük bir ülke ve bütün bu sıkıntıların üstesinden gelinecektir" dedi.

Kırmızı-beyazlı takımın Sportif Direktörü Zeren, takım ile alakalı son gelişmeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Futbolcu sorunları ve kadro durumunda beyanatlarda bulunan Zeren, Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin yabancı ve yerli futbolcuları etkilediğini vurguladı.

Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Zeren, "1. etap kampımızı tamamladıktan sonra Pazar günü de yine Ankara Kızılcıhamam'da 2. etap kampımıza başladık. Bu kampımız da 5 Ağustos'a kadar devam edecek. Artık ağırlığı hazırlık maçlarına verdik. Yarın ilk önemli sınavımızı Balıkesirspor'a karşı vereceğiz. Bu maçlarda eksiklerimizi görüp çalışmalarımızı o doğrultuda sürdüreceğiz. Çalışmalarımızı ilerisi için bize umut verdi. Takımımıza yeni katılan genç futbolculardan en az 3-4 tanesi bu sene kadromuzda yer alacak. İçlerinde çok yetenekli ve forma giymek isteyen oyuncular var. Transfer yasağımız var ama gençlerin katılımıyla birlikte bu rekabet ortamı bizim işimize yarayacak. Transfer dezavantajımızı böylece avantaja çevirmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Canberk'ten bu sene çok şey bekliyoruz"

Yönetimle yaşadığı problem sonrası ilk kamp dönemine katılmayan Canberk Aydın'ın da 2. kamp kadrosunda takımla beraber çalışmalara başladığını ifade eden Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Kamp çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Canberk Aydın, 2. kampla birlikte takımıza katıldı. İlk kamp boyunca çalışmalarını Samsun'da devam ettirdi. Takımımızla beraber çalışmalarına başladı. Bu dönemde çok arzulu ve istekli çalışıyor. Bu sene ondan çok büyük beklentilerimiz var. Son 1-2 senede sakatlıklarla çok boğuştu ama bu sene takımın en önemli parçalarından bir tanesi olacağını düşünüyoruz. Bize büyük katkı sağlamayı o da çok istiyor. Bu sene her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

"Mustafa Sevgi'nin durumu MR'dan sonra belli olacak"

Takımın sakatlık durumu hakkında da bilgiler veren Zeren, "Takımıza şu anda katılmayan oyuncu kalmadı. Sıkı geçen çalışmalardan dolayı ufak tefek sakatlıklar yaşanabiliyor. Mustafa Sevgi'nin ayağında ilk kamp dönemden beri bir sıkıntı vardı. Bugün Ankara'ya gönderdik. Durumu MR çektirdikten sonra belli olacak. Mustafa Sevgi'nin dışındaki diğer futbolcularımızın ağrıları ise yorgunluktan dolayıdır" şeklinde konuştu.

"Yaşanan olaylar futbolcuları etkiledi"

Türkiye'de yaşanan bombalı saldırıların ve darbe girişimlerinin yerli-yabancı futbolcuları etkilediğinin altını çizen Coşkun Zeren, "Türkiye'de yaşanan olaylar sadece yabancıları değil bütün futbolcuları etkiliyor. Darbe girişimi olduğu gün takım olarak Ankara'daydık. Yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü duyduk. Futbolcularımızın hepsiyle teker teker konuştuk ve durumu aktardık. Çok şükür şu anda bu sıkıntılı durumun önemli bir kısmı atlatıldı. Türkiye büyük bir ülke ve bütün bu sıkıntıların üstesinden gelinecektir. Yabancı futbolcularımıza durumu aktardıktan sonra bizi olumlu bir şekilde karşıladılar. Hiç bir sıkıntı yok hep beraber yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"İvanov konusu kapandı"

İvanov konusunun kendileri açısından kapandığını vurgulayan Zeren, "Galin İvanov konusu, benim ve hocamız adına kapanmış durumda. Ama transfer süresi hala devam ediyor. Biz İvanov takımda olmayacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim kurulumuz bu konuyla alakalı olarak bir adım atarsa o konu tekrar değerlendirilir. Her şey olabilir. Açık kapı vardır. İvanov da yeni sözleşme konusunda gerekli imtiyazı göstermişti ama ufak tefek detayları aşamadık. Her şeyde bir hayır vardır. Onu da aramızda görmek isterdik. Yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil. Onun yerini de dolduracağız" açıklamalarında bulundu.

Samsunspor, yarın saat 18.00'de Ankara'da PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çoşkun Zeren: "Yaşanan Olaylar Futbolcuları Etkiledi" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0