BAFRA BELEDİYESİ

Danıştay Üyesi Tural`dan Başkan Şahin`e Ziyaret

 
 246
Danıştay Üyesi Tural`dan Başkan Şahin`e Ziyaret - Danıştay Üyesi Osman Tural baba ocağı Alaçam`da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından Bafra`ya geldi. Bafra ziyaretine Belediyeye uğrayarak burada Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Danıştay Üyesi Osman Tural baba ocağı Alaçam`da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından Bafra`ya geldi. Bafra ziyaretine Belediyeye uğrayarak burada Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt`ta hazır bulundu.

Danıştay Üyesi Osman Tural`a nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, kendisinin bürokratlığındaki başarılarından ve PTT`deki büyük değişim ve gelişimden dolayı çalışmaları için övgü dolu sözler söyledi.

Tural ise Başkan Şahin`in yaptığı projeleri ve çalışmaları her zaman takdir ettiğini belirterek, memleketindeki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Alaçamlı Hemşerimiz Osman Tural hakkında kısa bilgi:

Kasım 2012`de Tenis Federasyonu Başkanı olan Osman Tural 2003 yılında PTT Yönetim Kurulu`na atandı. Tural 7 Harizan 2005 tarihinde PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 1964 yılında Samsun Alaçam`da doğan Osman Tural 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi`nden mezun oldu.

Tural, Durağan, Alacakaya, Yedisu, Karaisalı kaymakamlıklarının yanı sıra Sivas Vali Yardımcılığı, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı yaptı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Danıştay Üyesi Tural`dan Başkan Şahin`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0