GÜNDEM

Değişim Programı Öğrencileri Başkan Şahini Ziyaret Etti

 
 100
Değişim Programı ÖğrencileriBaşkan Şahini Ziyaret Etti - On dokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi (OMÜ International Office)tarafından organize edilen Mevlana Değişim programı tanıtımı çerçevesinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret edildi.
Bafra Haber

 |  - On dokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi (OMÜ International Office)tarafından organize edilen Mevlana Değişim programı tanıtımı çerçevesinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret edildi.

On dokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlilerinden Uluslararası İlişkiler Uzmanı Hiroko Kawamorita Kesim tarafından organize edilen ve yaklaşık 45 öğrencinin katıldığı gezi programında, ülkemizde bulunan ve öğretim gören Suriye, Filistin, İran, Danimarka, Ürdün, Bosna-Hersek, Ruanda, Gürcistan uyruklu öğrenciler Kuş Cenneti, Turizm Fakültesi, Bafra Belediyesi, Gençlik Merkezleri ziyaret ediliyor.

Bafra Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Gençlik Merkezi`nde öğrenciler ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Bafra`nın tarihi, sosyal yaşantısı, turistik yerleri ve diğer konularla ilgili bilgi verdi. Soruları da yanıtlayan Başkan Şahin, öğrenciler ile ayrı ayrı fotoğraf çektirdi ve öğrencilere Bafra Lokumu ve nokulu ikram edildi.

Daha sonra öğrenciler,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Hiroko Kawamorita Kesim ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi ve son olarak da öğrenciler şehri tur attılar.

Mevlana Değişim Programı Nedir?

Mevlana Değişim Programı, yurtiçinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurtdışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini mümkün kılan bir programdır. 23 Ağustos 2011 tarih ve 28034 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yönetmelik ile birlikte yurt dışındaki yükseköğretim kurumları ile ülkemizdeki yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişiminin önü açılmıştır.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Değişim Programı Öğrencileri Başkan Şahini Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0