GÜNDEM

Denizde Kaybolan Balıkçı Bulundu

 
 5322
Denizde Kaybolan Balıkçı Bulundu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 16 gün önce balık tutmak için kaybolan balıkçının cesedine ulaşıldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 16 gün önce balık tutmak için kaybolan balıkçının cesedine ulaşıldı.

28 Kasım 2014 tarihinde balık tutmak için denize açılan Mehmet Yetmişbir`in cesedi Koşu Mahallesinde bir vatandaş tarafından bulundu.

Mehmet Yetmişbir 16 gün önce Bafra ilçesinde bağlı Koşu Mahallesi sahilinde balık tutmak için serdiği ağı toplamak üzere denize açılıp dengesini kaybederek denize düşmüş ve yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

Edinilen bilgiye göre  Saat 09.30 sıralarında İbrahim Kara adlı bir vatandaş deniz kenarında gezerken Mehmet Yetmişbir`in cesedini farketti. İbrahim Kara`nın durumu köy korucusuna bildirmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemeleri sonucu ceset nakil aracı ile otopsi için Bafra Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 İbrahim Kara, "Baktım denizde bir şey var. Dalga vurdu kenara attı. Hemen köy korucusunu aradım, durumu bildirdim" dedi. 
Deniz kenarına gelen Mehmet Yetmişbir`in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kız kardeşi Kezban "Gitti ağabeyim" diyerek ağıt yakarken, kızı Elvan ve eşi Hasbiye Yetmişbir ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kızı Elvan`ın cep telefonuyla babasının deniz kenarında yerde yatan cesedinin fotoğrafını çektikten sonra dalgın gözlerle ona bakması yürekleri dağladı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Denizde Kaybolan Balıkçı Bulundu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0