GÜNDEM

Derneği Açmadan Afiş İle Duyurdu

 
 107
Derneği Açmadan Afiş İle Duyurdu - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra`ya Matematik Derneği kuruluyor.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra`ya Matematik Derneği kuruluyor.

Bafralı emekli Matematik öğretmeni Celal Aksu Halitoğlu Sokakta bulunan evini Bafra Matematik Derneği olarak hizmete açacaklarını söyledi.
Aksu kuracağı matematik derneği hakkına şu bilgileri verdi:

"Dünya`da Matematiğin her türlü alanda kulanılmaktadır. Bu konuda çalışmaları olan birçok kişiyi ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçemizde Matematikle ilgili çalışmalar yapan, matematiği seven Ulusal, Uluslararası yarışma ve programlara katılmak isteyen kişiler dernekte faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir.

Derneğimiz yerel ve Ulusal alanda ve dünyadaki birçok kuruluş, STK ve kurumlarla işbirliği içersinde çalışmalar yapacaktır. Gönüllü katılımcıları ve tüm ilgi duyan vatandaşlarımızı derneğimize bekliyoruz."

Aynı zamanda Bafra Musiki Cemiyeti`nde uzun yıllar kemanıyla TSM Konserleri`nde ve çalışmalarda bulunan Celal Aksu, Matematikçiler Derneği`nin kurulmasıyla ilgili Bafra Kaymakamlığı, Proje Yetkililerini ziyaret ederek dernek hakkında bilgiler verdi ve dernek kuruluşu hakkında bilgi aldı.

Aksu, dernek yerinin, Halitoğlu Sokaktaki kendi eski evi olarak tespit edildiğini ve en kısa zamanda derneğin yasal olarak kurulması çalışmalarına devam edileceğini ve kendileriyle irtibat kurmakisteyenler için 0 505 786 73 06 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini de sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Derneği Açmadan Afiş İle Duyurdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0