GÜNDEM

Devletin Yolu Şirketin Özel Otoparkı Oldu

 
 41
Devletin Yolu Şirketin Özel Otoparkı Oldu - Bir hafta önce yaptığımız aşağıdaki haber üzerine Bafra polisinin hiçbir şey yapmadığı görüldü. Görünen lüzum üzerine haberi tekrar yayımlıyoruz. Zira biz haberleri laf olsun diye yapmıyoruz.
Bafra Haber

 |  - Bir hafta önce yaptığımız aşağıdaki haber üzerine Bafra polisinin hiçbir şey yapmadığı görüldü. Görünen lüzum üzerine haberi tekrar yayımlıyoruz. Zira biz haberleri laf olsun diye yapmıyoruz.

Sorumlu Vatandaş - Samsun`un Bafra ilçesinde bir özel şirket kaldırım kenarlarına "şirket önüdür park ve bekleme yapılmaz" ibareli tabela koyarak vatandaşın park etmesini önlüyor ve yolu kendi özel otoparkıymış gibi kullanıyor.

Kızılırmak Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak`ta bulunan bir alışveriş merkezi, bina yanında bulunan kaldırım kenarlarına "ËœŞirket önüdür park ve bekleme yapılmaz. Motosiklet ve bisiklet dahil.` ibareli duba ve tabela koyarak  kamuya ait olan yolu özel otoparkı olarak kullanıyor. Şirket yönetici ve çalışanlarına ait olduğu iddia edilen otomobilleri park edilmesi halinde duba ve tabelayı araçların yanına koyarak yolun yarısını işgal eden şahıslar vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Mahalle sakinlerinden sorumlu bir vatandaş durumdan rahatsız olarak, fotoğraf çekti ve Bafra Haber`e şikayette bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Devletin Yolu Şirketin Özel Otoparkı Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0