GÜNDEM

Dilek Livaneli'ye Başkanlardan Söz

 
 1643
Dilek Livaneli'ye Başkanlardan Söz - Dünyanın En İyi 50 Öğretmeninden Biri Seçilen Dilek Livaneli, Anadolu Samsun Dernekler Federasyonunun (SAMDEF) onur konuğu oldu.
Bafra Haber

 |  - Dünyanın En İyi 50 Öğretmeninden Biri Seçilen Dilek Livaneli, Anadolu Samsun Dernekler Federasyonunun (SAMDEF) onur konuğu oldu.

SAMDEF, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde "Yerli Malı Kullanımının İstihdama Etkileri" konulu Panel düzenledi.

Türkiye gündemine oturan Dilek öğretmen SAMDEF`in düzenlediği panele onur konuğpu olarak katıldı.

Panel, Onur Konuğu öğretmen Dilek Livaneli'nin Başarı Öyküsünün anlatıldığı slayt gösterisi ile başladı.
Öğretmen Dilek Livaneli yaptıklarını ve yapmak istediklerini paylaştı izleyicilerle. Akabinde kendisine panele katkılarından dolayı Samkon Genel Başkanı H. Kaya Aşçı ve SAMDEF Genel Başkanı Av. Dilek Kiraz birer plaket verdi.
SAMDEF Genel Başkanı Av. Dilek Kiraz Dünyanın En İyi 50 Öğretmeni arasına girerek bizi gururlandıran Dilek öğretmene çiçek verdi.
Samkon Genel Başkanı H. Kaya Aşçı ve SAMDEF Genel Başkanı Av. Dilek Kiraz, Dilek öğretmene ayrı ayrı saya makinası sözü verdi.

Panelde Samsun`dan gelen Samsun simidi, Bafra nokulu ve Bafra küt küt helvası konuklara ikram edildi. 

Panel SAMDEF Genel Başkanı Av. Dilek Kiraz'ın moderatörlüğünde devam etti. Kısa bir sunumun ardından Yerli Malı Kullanımına yönelik Panele neden gereksinim duyduklarını, 869 kodunun önemini alışveriş yaparken bu koda dikkat edilmesi gerektiğinden bahsettikten sonra Dilek Kiraz sözü konuşmacılardan Remzi Kozal'a bıraktı.

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kozal, Samsun ve ilçelerinin tarihi ve kültürel güzelliklerini ve Türk sanayisine katkılarını anlattığı konuşma Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Adına Meclis Üyesi Erkan Dinçer başkanın mesajını okudu ve yerli malı kullanımının önemini vurguladı.

Ardından panel KARTEM Genel Başkanı Metin Gökyokuş ile devam etti. Sonrasında Prof. Dr. Nihat Akkuş'un slayt gösterisiyle devam etti. Çizelge istatistikleriyle sunumunu sürdüren Akkuş 210 milyar dolar ithalatımızın 40 milyar $nın yerli üretim kullanımıyla ülkede kalacağını ve istihdama katkısını aktarmıştır.

Panel son konuşmacı olarak  TOSYÖV İstanbul Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Karadağ'ın ilgi çekici anlatımlarıyla devam etti. Karadağ ülkemizdeki üretim örneklerini paylaştı.

Geceye Samkon Genel Başkanı H. Kaya Aşçı, SAMDEF Onursal Başkanı Erkan Zorlu, Çarşambalılar Federasyonu Genel Başkanı Hayati Sözen, Ümraniye Samsunlular Derneği Başkanı Erdal Bir Kosgep, Başkan Yardımcısı  Osman Deveci, CHP İl Başkan Yardımcısı Füsun Sökmen, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Maltepe Belediye Meclisi Üyeleri, 20 civarında Samsun İl ve İlçe Samsunlu sanatçı, Milletvekili Aday Adayları ve 400`ü aşkın Samsunlu, Bayrampaşa Bafralılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Selma Hacıoğlu katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dilek Livaneli'ye Başkanlardan Söz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0