GÜNDEM

Diyetisyen Emre Can Nas, Sağlıklı Beslenme Ve Kaliteli Yaşam Üzerine Yazıları İle Bafrahaber`de

 
 183
Diyetisyen Emre Can Nas, Sağlıklı BeslenmeVe Kaliteli Yaşam Üzerine Yazıları İle Bafrahaber`de - İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan Diyetisyen Emre Can Nas, sağlıklı beslenme, kaliteli yaşam üzerine yazıları ile Bafrahaber`de.
Bafra Haber

 |  - İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan Diyetisyen Emre Can Nas, sağlıklı beslenme, kaliteli yaşam üzerine yazıları ile Bafrahaber`de.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde ön lisans eğitiminin ardından lisans eğitimine devam eden Emre Can Nas, İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu.

Sırasıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde klinik beslenme, OMÜ Çocuk Hastanesi`nde çocuk beslenmesi, Florence Nightingale Grup Hastanelerinde karaciğer ve böbrek nakil beslenmesi, Beşiktaş Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezinde yetişkin beslenmesi ve Tünel Yemek Şirketinde kurum beslenmesi üzerine stajlarını tamamladı.

Eğitim hayatı boyunca çeşitli kongre ve seminerlere katıldı. Haberciliğe ve radyoculuğa olan ilgisiyle çeşitli kurumlarda habercilik ve radyo programcılığı yaptı. Kurucusu olduğu Yaşayan Kütüphaneler Topluluğu ile sağlık üzerine birçok etkinlik gerçekleştirdi.  Engelli çocukların beslenmesi üzerine çalışmalar yaparak seminerler verdi. Bireylerin hastalıklara yakalanma riskini azaltmak, yaşam kalitesini artırmak ve daha sağlıklı bir toplum için sağlıklı beslenmeyi toplumun her kesimine anlatmayı hedeflemektedir.

Aynı zamanda İşaret Dili Tercümanı olan Emre Can Nas, işitme engelli bireylerin beslenmesiyle de yakından ilgilenmektedir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Diyetisyen Emre Can Nas, Sağlıklı Beslenme Ve Kaliteli Yaşam Üzerine Yazıları İle Bafrahaber`de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0