GÜNDEM

Doğal Gaz Sorunu Çözüldü

 
 70
Doğal Gaz Sorunu Çözüldü - Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Akmercan Delta Gaz arasındaki doğal gaz sorunu çözüldü.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Akmercan Delta Gaz arasındaki doğal gaz sorunu çözüldü.

Samsun`un Bafra ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait güzergahlarda yaplacak doğal gaz çalışmaları ve çalışmalar sonrasında oluşacak yüzey kaplamalarını düzenleyen  hususlar konusunda  Büyükşehir Belediyesi ile Akmercan Şirketi arsasında protokol imzalandı.

İmzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki genişliği 14.5 metre ve üzeri sokak, cadde, bulvar, orta refüj ve yaya treruvarları altında kalan kesimlerde yapılacak çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından kontrol edilecek.

 Doğalgaz alt yapı çalışmalarının ardından oluşacak üst yapı tamiratına en geç 5 gün içerisinde başlanacak. Çalışmalar başlandığı tarihten itibaren 10 gün öncesinde tamamlanacak.

"Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol uyarınca, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki güzergahlarda çalışmalara başladık." diyen Akmercan Deltagaz Şirketi Müdürü  Mustafa Sezen ,
"Bu kapsamda, Fatih Mahallesi, , Gaziosmanpaşa Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Alparslan Mahallesi ve Bahçeler Mahallesi`ndeki güzergahlara doğal gaz boru hattı döşenecek. 
Bayramda vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışma yapmayacağız. Bayram sonu başlayacak olan çalışmalar Ekim yayında bitecek." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Doğal Gaz Sorunu Çözüldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0