EĞİTİM

Doğanca Ortaokulu Konuklarına Kuş Cennetini Gezdirdi

 
 900
Doğanca Ortaokulu KonuklarınaKuş Cennetini Gezdirdi - Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu "Engelleri Aşıyoruz" Projesi Kapsamı'nda, orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli öğrenciler, Doğanca Ortaokulu'nu ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu "Engelleri Aşıyoruz" Projesi Kapsamı'nda, orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli öğrenciler, Doğanca Ortaokulu'nu ziyaret ettiler.

Eğitim Uygulama Merkezi öğrenci, öğretmen ve idarecilerine öncelikle Kuş Cenneti Deltası Okul Müdürü Bayram Demirtaş tarafından gezdirildi ve delta hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Yiğit, Projenin esas amacının, engelli öğrencilere normal düzeydeki öğrenciler arasında etkileşime girilerek iletişim. Bilgi ve becerilerini geliştirmek olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Bayram Demirtaş ise konuyla ilgili şöyle dedi:

"Doğanca Ortaokulu'nda sınıflara girerek, çeşitli etkinliklere katılan öğrenciler, Eğitim Uygulama Okulu Personeli ve öğrencilerinin okulu ziyaretten duydukları memnuniyetleri yüzlerinden okunuyordu.

Eğitim Uygulama Merkezi İdareci ve Öğretmenlerine, yaptıkları bu değerli görevlerinde başarılar diler, teşekkür ederiz."

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Doğanca Ortaokulu Konuklarına Kuş Cennetini Gezdirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0