GÜNDEM

Doğankaya Özel Eğitimden Anlamlı Proje

 
 991
Doğankaya Özel Eğitimden Anlamlı Proje - Bafra Doğankaya  Özel Eğitim  Uygulama Merkezi Öğretmenleri,Okulöncesi çocukların akranları ile paylaşımda bulunmasını sağlayacak ortamlar oluşturmak, okulöncesi çocukların birbirleri ile iletişime geçebileceği zamanlar ve mekanlar oluşturmak amacıyla " O ve BEN AYNI YOLDA KÜÇÜK ADIMLAR"  adında farklı bir proje hazırladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğretmenleri,Okulöncesi çocukların akranları ile paylaşımda bulunmasını sağlayacak ortamlar oluşturmak, okulöncesi çocukların birbirleri ile iletişime geçebileceği zamanlar ve mekanlar oluşturmak amacıyla " O ve BEN AYNI YOLDA KÜÇÜK ADIMLAR"  adında farklı bir proje hazırladı.

 

Bafra Öğretmen Evi`nde yapılan proje tanıtım toplantısına Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Proje Kapsamındaki okul İdarecileri, özel rehabilitasyon merkez yetkilileri, öğrenci ve veliler katıldı.

Proje hakkında söz alan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Dursun Dündar:

Projemiz Bafra`da bir ilk olarak yaşanacak, geniş katılımlı okullar arası iş birliğine dayalı bir proje olacaktır.   Okullarımız 1- Fatma Aliye Anaokulu 2-Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulu 3-Mehmet Ulusar Anaokulu 4-Kızılırmak Anaokulu 5-Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 6-Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi tüm eğitim ve fiziki alt yapılarını birbirine açarak her açıdan zenginleşecekler. Bafra şehir merkezindeki okullarımız, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezimizin uygulama bahçelerini, hayvanat bahçesini ve diğer olanaklarını kullanarak çocuklarına doğayla, toprakla iç içe bir hayat yaşatma imkânını bulacaklardır. Ayrıca Otistik Çocuklar Eğitim merkezimizin alanında Uzman Özel Eğitimci, Psikolojik Danışman, Aile Terapistlerinden de destek alabileceklerdir.

 Başta bu projeyi himayelerinde gerçekleştirdiğimiz Sayın kaymakamımız: Halis ASLAN beyefendiye, Tüm çalışmalarımızda destek olan Belediye Başkanımız Sayın Zihni ŞAHİN`E Teşviklerinden dolayı İlçe Milli eğitim müdürümüz Sayın Mehmet ALİ KATİPOĞLU`NA,Çocuklarının gelişimi için her türlü organizasyonun yükünü canı gönülden yüklenmeye hazır olan okul müdürlerimize teşekkür ederim"  dedi.

Daha sonra söz alan Bafra Kaymakamı Halis Arslan : " Toplumumuzdaki dezavantajlı guruplara karşı hassas olduğunu, bu amaçla ilk ziyaretlerinden birini Bafra Doğankaya Özel Eğitim Merkezine gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Her alanda projeli hayata geçilmesi gerektiğini dile getiren kaymakamımız okullarımızın bu projesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum dedi. Bu projeye destek amacıyla Bafra Doğankaya Özel Eğitim Merkezine bir uygulama serası hediye edeceğini belirten Kaymakam Arslan bu projenin takipçisi olacağını ve daha büyük projeleri beklediğini, projede ne gerekirse kendisinin karşılayacağını kurumların bu tür projelerde hep yanında olacağını "söyledi.

Ardından Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğretmeni Hatice Sürmeli Sönmez  "O & BEN AYNI YOLDA KÜÇÜK ADIMLAR"  adlı projenin sunumunu gerçekleştirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Doğankaya Özel Eğitimden Anlamlı Proje içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0