ULUSAL

Doktora Şiddete 7 Bin Lira Para Cezası

 
 1465
Doktora Şiddete 7 Bin Lira Para Cezası - İzmir'de bir hasta yakınına, doktora sözlü ve fiili saldırıda bulunduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından 7 lira para cezası verildi.
Bafra Haber

 |  - İzmir'de bir hasta yakınına, doktora sözlü ve fiili saldırıda bulunduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından 7 lira para cezası verildi.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde görevli bir cerraha, fiili ve sözlü saldırıda bulunduğu iddia edilen hasta yakınına 7 bin lira para cezası verildiği bildirildi. Açılamada, "Ocak ayında safra kesesi ameliyatı olan hastasını kontrol için Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi`ne kontrole getiren hasta yakını doktorun üzerine yürümüş ve sözlü olarak hakaretlerde bulunmuştu. Şahıs, hastasının ameliyatını yapan ve sağlığına kavuşmasını sağlayan doktora, 'Televizyonlarda izliyoruz. Doktorları boşuna dövmüyorlar, hepiniz bunları hak ediyorsunuz' şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bu sözler üzerine şikayette bulunan doktor, olayı yargıya intikal ettirdi. Davanın sonuçlanmasıyla zanlı hakaretten suçlu bulunup 7 bin TL para cezasına çarptırıldı" ifadelerine yer verildi.
Adli para cezasının uygulanması için gerekçeli kararın açıklanması bekleniyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Doktora Şiddete 7 Bin Lira Para Cezası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0