EDİTÖR

Eba Uzmanına Bafra`da Kırmızı Kart Gösterildi

 
 286
Eba Uzmanına Bafra`da Kırmızı Kart Gösterildi - Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Samsun ve ilçelerinde Eğitim Bilişim Ağı`nın (EBA) tanıtımı amacıyla toplantı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Samsun ve ilçelerinde Eğitim Bilişim Ağı`nın (EBA) tanıtımı amacıyla toplantı yapıldı.

Fatih Projesi kapsamında kurulan, öğretmen ve öğrencilere elektronik içerik desteği sağlayan EBA`nın 16.sı Samsun`da yapıldı.

Bafra`daki tüm öğretmenlerin katıldığı tanıtım toplantısı Bafra Belediyesi Kültür Merkezi ve Müftülük toplantı salonunda 4`er oturumdan 8 oturumda gerçekleşti. 

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısında ilginç bir olay yaşandı.
Sabah 9`da başlaması gereken toplantı, tanıtımı yapacak olan uzmanın gecikmesi üzerine 40 dakika geç başladı. Öğretmenler bu durumdan çok rahatsız oldu.

Toplantının 40 dakika geç başlamasına tepki gösteren bir öğretmen, EBA İçerik Uzmanı Oya Bayrak`a "kırmızı kart" gösterdi.

Uzman Bayrak, kırmızı kartlı protesto karşısında adeta şok oldu.

İddiaya göre öğretmen, Uzman Oya Bayrak içeri girip yerini alınca, ayağa kalkıp cebinden kırmızı kart çıkartarak, "Size, Milli Eğitime kırmızı kart gösteriyorum." dedi.

Kendisine kırmızı kart gösterilen Uzman Bayrak ise "Bu gecikme benimle ilgili değil. Bana sabah gel deselerdi gelirdim. Benim için fark etmez. Ancak yine de kendi adıma özür diliyorum." dedi.

Salih Dursun isimli Trabzonsporlu futbolcunun hakeme kırmızı kart göstermesi günlerce Türkiye gündemini meşgul etmiş, Salih Dursun ise Anadolu takımlarının ve taraftarlarının fenomeni haline gelmiş hatta Trabzonspor kulübü tarafından forması yaptırılıp satışa sunulmuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eba Uzmanına Bafra`da Kırmızı Kart Gösterildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0