SAMSUN

Edis: "Bütün Vekiller Ortak Olup Samsun İçin Çalışacağız"

 
 614
Edis: "Bütün Vekiller OrtakOlup Samsun İçin Çalışacağız" - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Samsun'u temsil eden 9 vekil olarak Samsun'un sorunları için ortak çalışacağız" dedi
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Samsun'u temsil eden 9 vekil olarak Samsun'un sorunları için ortak çalışacağız" dedi

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, vekil olduktan sonra medya kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyor. Edis, bu ziyaret kapsamında İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e ziyarette bulundu. Milletvekili Edis, Samsun milletvekilleri olarak bu dönemde Meclis'te farklı bir profil çizeceklerini belirtti.

Samsun'u temsil eden 9 vekil olarak ortak hareket etmek istediklerini belirten MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Bizler Samsun'un seçilmiş milletvekilleriyiz. Bizim bundan sonraki en büyük hedefimiz ve önceliğimiz Samsun'un sorunlarını çözmek. Bütün Samsun milletvekilleriyle bir araya gelip Samsun'un sorunlarını yok etme gibi bir hedefimiz var. Tabi sorunları bilmek için de yaşayanlarla bir araya gelip dinlemek lazım. 1 Ekim'e kadar tatildeyiz. Bu zaman sürecine kadar vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip çözmeye çalışacağız. Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum. Yeter ki samimi olalım. Meclis'te Samsun milletvekili olarak 9 kişiyiz. İş birliği yapalım. El ele verelim. Biz bu işi yaparız. Karşı taraflarla da daha önce yaptığım görüşmeler ışığında hepimizin aynı görüşte olduğunu söyleyebilirim. İnşallah 25. milletvekilliği döneminde farklı bir milletvekili profili çizeriz. Arkadaşlarımız da buna hazır. CHP'li ve AK Parti'li vekillerde de bu isteği görüyorum" diye konuştu.

"SAMSUNLU VEKİLLER OLARAK MECLİSTE BİR İLKİ YAPTIK"

Samsunlu vekiller olarak Meclis'te bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten MHP Samsun Milletvekili Edis, "Yemin töreni yapılırken genelde her milletvekilini sadece kendi partisinin vekilleri alkışlıyordu. MHP Samsun milletvekilleri olarak biz Ahmet Demircan Bey kürsüye yemin etmek için çıktığında onu alkışlayarak bir ilki başlattık. Biz Ahmet Beyi alkışlayınca bütün Samsun milletvekilleri kürsüde yemin ederken diğer partili vekilleri de alkışlamaya başladı. Bazı vekiller daha sonra bize dedi ki 'bu sizin vekiliniz değil, neden alkışlıyorsunuz?'. Ben de, 'olur mu ya! Samsun milletvekilimiz, işte bizim vekilimiz' diye cevap verdim. Niyetimiz temiz. Samimi olanlarla yan yanayız. Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin sonuçlarını da inşallah alırız" şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen de ziyaretlerinden dolayı MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis'e teşekkürlerini iletti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Edis: "Bütün Vekiller Ortak Olup Samsun İçin Çalışacağız" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0