GÜNDEM

Efsane Sporcular Belediyede Buluştu

 
 115
Efsane Sporcular Belediyede Buluştu - 1950`li yılarda futbol oynamış eski sporculardan Bafrasporlu 85 yaşındaki efsane futbolcu Ümit Kılıç ile Samsun Ticaret Lisesi futbolcularından Abdullah Haşıl Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in makamında buluşarak eski günlerini yâd ettiler.
Bafra Haber

 |  - 1950`li yılarda futbol oynamış eski sporculardan Bafrasporlu 85 yaşındaki efsane futbolcu Ümit Kılıç ile Samsun Ticaret Lisesi futbolcularından Abdullah Haşıl Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in makamında buluşarak eski günlerini yâd ettiler.

Sohbet esnasında futbol oynadıkları yılları konuşan eski futbolcuları, ortamda bulunan dinleyiciler de pür dikkat dinledi.  

Halen Samsun`da bir firmanın yönetim kurulu üyesi olan Abdullah Haşıl, zamanın en iyi kalecilerinden olan panter Ümit Kılıç"Ëœın kolay kolay gol yemediğini ifade etti. Ancak 1956 veya 1957 yılında Samsun Ticaret Lisesi ile Bafraspor`un yaptığı karşılaşmada kendisine güzel bir gol attığını söylemesi, içlerinde Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer`in de bulunduğu dinleyiciler arasında gülüşmelere neden oldu.  

Bafra Organize Sanayii`ne yatırım için ortakları ile beraber Bafra`da bulunan eski futbolcu ve işadamı Abdulah Haşıl, kendinden en az on yaş büyük olan 85 yaşındaki Ümit Kılıç`ı görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken Belediye Başkanı Zihni Şahin`e de bu buluşmayı sağlaması nedeni ile teşekkür etti.  

Sohbetin sonun hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Efsane Sporcular Belediyede Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0