GÜNDEM

Eğitim Bir Sen Aday Öğretmenler İle Tanışma Yemeği

 
 81
Eğitim Bir Sen Aday Öğretmenler İle Tanışma Yemeği - Eğitim Bir Sen Bafra Temsilciliği olarak  Şubat ayında ataması yapılan 30000 öğretmenden aday öğretmenlik sürecini ilçemizde tamamlayacak olan 67 öğretmen ile tanışma yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Eğitim Bir Sen Bafra Temsilciliği olarak Şubat ayında ataması yapılan 30000 öğretmenden aday öğretmenlik sürecini ilçemizde tamamlayacak olan 67 öğretmen ile tanışma yemeği düzenlendi.

Bafra öğretmen evinde düzenlenen yemeğe Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Samsun il milli eğitim müdür yardımcısı Mehmet Değirmenci aday öğretmenler, aday öğretmenlerimizin çalıştığı kurumların müdürleri katıldı. 

Eğitim Bir Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız yaptığı konuşmada yemeğe katılanlara teşekkür edip başarı dileklerini  iletti. Sendikamızın tüm öğretmenlerimizin eğitim çalışanlarımızın özlük ekonomik ve sosyal haklarının kazanımında vermiş olduğu mücadelelerden bahsetti. İlçemizde aday öğretmenliğe başlayarak mesleğe ilk adımını atan öğretmenlerimizin yaşayabileceği her türlü zorluklarda yanlarında olduklarını ifade ederek konuşmalarını tamamladı. Aday öğretmenlere Mehmet Akif İnan hatıra yarışmasında dereceye giren hikayelerin derlendiği Kelebeğin Rüyası kitabı ile Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın`ın mektubu takdim edildi. 

İl milli eğitim müdür yardımcısı Mehmet Değirmenci aday öğretmenlere hoşgeldiniz diyerek başarılar diledi 

Yemeğe eşlik eden Ak parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı mesleğe atanan öğretmenleri tebrik ederek. Bundan sonra gidecekleri görev yerlerinde başarılar diledi. 

Aday öğretmenlerin meslek ve özlük hakları ile ilgili sordukları soruların cevaplandırılması yemek sona erdi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eğitim Bir Sen Aday Öğretmenler İle Tanışma Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0