GÜNDEM

Eğitim-sen`den Kampanyaya 1500 İmza İle Destek

 
 194
Eğitim-sen`den Kampanyaya 1500 İmza İle Destek - Eğitim-Sen  Bafra Temsilciliğinden Eğitim-Sen Bafra Temsilci Başkanı Faruk Düşünsel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  `Fakültemizi İstiyoruz, Bir İmza da Sen At` kampanyasına topladıkları 1500 imza ile destek verdiler.
Bafra Haber

 |  - Eğitim-Sen Bafra Temsilciliğinden Eğitim-Sen Bafra Temsilci Başkanı Faruk Düşünsel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte `Fakültemizi İstiyoruz, Bir İmza da Sen At` kampanyasına topladıkları 1500 imza ile destek verdiler.

Eğitim-Sen  Bafra Temsilciliğinden Eğitim-Sen Bafra Temsilci Başkanı Faruk Düşünsel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  “Fakültemizi İstiyoruz, Bir İmza da Sen At” kampanyasına topladıkları 1500 imza ile destek verdiler.
Bafra Cumhuriyet  Meydanı’nda bulunan stantta gelerek hem imzalarını atan hem de topladıkları imzaları teslim ederek kampanyaya destek olan Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği anlamlı bir görevi yapmanın mutluluğu içindeydiler.
Bafra Eğitim-Sen Bafra Temsilci Başkanı Faruk Düşünsel, ’’Bafra İlçesinde “Bafra için Hepimiz” ismi ile kurulan sivil oluşum, Bafra’ya fakülte kurulması için kamuoyu oluşturmak amacıyla imza kampanyası başlattı. Kampanyanın başladığı ilk günden bugüne yaklaşık 65..000 adet imza toplandığını öğrenmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizde Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği olarak 1500 imza ile kampanyaya destek veriyoruz. Sonuna kadarda desteğimiz devam edecektir.’’dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eğitim-sen`den Kampanyaya 1500 İmza İle Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0