GÜNDEM

Elektrikçiler Elektronikçiler İftar Yemeğinde Buluştu

 
 777
Elektrikçiler Elektronikçilerİftar Yemeğinde Buluştu - Bafra Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası bu yıl da geleneği bozmadı ve üyeleriyle İftar yemeğinde bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası bu yıl da geleneği bozmadı ve üyeleriyle İftar yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl, geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 5.si gerçekleşen iftar yemeği programında, Bafra`da çalışan elektrikçiler ve elektronikçiler bir araya geldi.

Bafra Fatih Öğrenci Yurdu'nda verilen İftar yemeği öncesinde, Kuran-ı Kerim okundu.
Programda konuşma yapan Bafra Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Kulaksız "üyelerimizle bir arada olmak ve geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 5.sini düzenlediğimiz iftarımıza teşrif eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Amaç, üyelerimizle birlikte bir arada olmak onlarla sohbet etmek ve mübarek Ramazan ayında, kaynaşma ve dayanışmayı tazelemektir" dedi.

İftar Programı'na Bafra`da çalışan elektrikçiler ve elektronikçilerin yanı sıra, Bafra`da faaliyet gösteren oda başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Yemek sonrası program çay ikramıyla sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Elektrikçiler Elektronikçiler İftar Yemeğinde Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0