GÜNDEM

Emenli Köyü 2. Hasat Şenliğine Büyük İlgi

 
 2591
Emenli Köyü 2. Hasat Şenliğine Büyük İlgi - Yalçın Köse - Bafra Haber / Emenli Köyü Derneği tarafından düzenlenen 'Emenli Köyü 2.Hasat Şenliği` büyük bir katılımla gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Emenli Köyü Derneği tarafından düzenlenen 'Emenli Köyü 2.Hasat Şenliği` büyük bir katılımla gerçekleşti.

Samsun`un Bafra ilçesine bağlı Emenli Köyü`nde Bafra Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 2. Düzenlenen şenliğe ilgi büyük oldu.

Öğle saatlerinde başlayan şenlik öncesi vatandaşlar toplanıp açılan stantları gezdi.

Stantlar arasında en büyük ilgiyi Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübünün standı gördü.

Günün programı konserler ile başladı. Sahneye çıkan Bafralı pop şarkıcısı Emrah Usta şarkılarıyla şenliğe gelen konukları eğlendirirken aynı zamanda yapılan Paramotor gösterisi konukları büyüledi.

Konser`de sırasıyla Emrah Usta, Samsunlu hip hop sanatçısı Enes Kaan Gevrekçi, Yetenek Sizsiniz finalisti (Stand up sanatçısı) Termeli Fatih Akyıldız, Klarnet ve ses sanatçısı Koray Avcı sahne aldı.

Konser esnasında Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü yöneticisi Burhan Apaydın sahnede uçaklar hakkında bilgi verirken, kulüp sporcuları maket uçaklar ile gösteri yaptı.

Şenlikte dilek temenni konuşması yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Şenlik Ağası Necdet Uzun`a plaket takdim etti.

YENİ ŞENLİK AĞASI BELLİ OLDU

SAMKON ( Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bu yılın Şenlik Ağası Necdet Uzun, Mustafa Tokur, Şevki Yılmaz, Şükrü Derebey, Osman Tosuner ve Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl`ün katıldığı ağalık ihalesinde şenliğin ağası 5 bin lira Necdet Uzun oldu.

Omuzlarda bir kez daha vatandaşlara tanıtılan Şenlik ağası Necdet Uzun protokolün olduğu kısma götürülerek fotoğraf çektirildi.

Şenliğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Jandarma Komutan vekili Volkan Yıldırım, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Siyasi Parti temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emenli Köyü 2. Hasat Şenliğine Büyük İlgi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0