BAFRA

Emirefendi Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Masat 

 
 2388
Emirefendi Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Masat  - Yaşar Masat, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde Emirefendi Mahallesinden muhtar adayı oldu.
Bafra Haber

 |  - Yaşar Masat, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde Emirefendi Mahallesinden muhtar adayı oldu.

Yaşar Masat kimdir, neden muhtar oldu, projeleri nelerdir?

İşte Yaşar Masat’ın açıklamaları:

Değerli Emirefendi Mahalle Sakinleri;

1976 doğumlu Bafra vatandaşı olarak, sizlerle aynı mahallede yaşıyor, evli ve iki çocuk babasıyım. Bafra İmam Hatip Lisesi mezunuyum ve Bafra Yaşam İnşaat firmasının sahibiyim. Siz değerli Bafra halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Emirefendi Mahallesi, Bafra ilçemizin en kalabalık mahallelerinden biridir ve çeşitli kurum ve kuruluşlara ev sahipliği yapmaktadır. Adaylık sürecim boyunca ve öncesinde mahallemizin birçok sorununu gözlemledim. Neden aday olduğum sorusuna cevap verirsem; öncelikle işim gereği tüm kurumlarla sürekli iletişim halinde olmamdan dolayı, mahallemizin karşılaştığı sorunları en kısa sürede ve doğru şekilde çözeceğime inanıyorum.

Mahallemize WhatsApp mahalle grubu oluşturarak, tüm şikayetlerinizi ve isteklerinizi zaman kaybetmeden bana iletebilirsiniz. Ayrıca, bu platform üzerinden mahallede oluşan elektrik, su kesintileri gibi bilgilere hızlıca erişebilirsiniz.

Siz değerli mahalle sakinlerinin görüşleri ve talepleri doğrultusunda birçok projemizi hayata geçireceğiz. Seçim çalışmalarımızı dinamik bir ekip ile sürdürdük ve devam ettiriyoruz. Tüm desteğiniz ve gülen yüzleriniz için teşekkür ederim.

Oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Hep birlikte el ele daha yaşanabilir bir Emirefendi için YAŞAR MASAT'a destek olalım.

Saygı ve sevgilerimle,

Emirefendi Mahallesi Muhtar Adayı

YAŞAR MASAT

Bafranın haberi, bafra