GÜNDEM

Emniyet Müdürlüğü Binasında Sivil Sendika

 
 207
Emniyet Müdürlüğü Binasında Sivil Sendika - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğünde, Sivil Memurlar Sendikası Samsun İl Temsilciliği odası faaliyete geçti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğünde, Sivil Memurlar Sendikası Samsun İl Temsilciliği odası faaliyete geçti.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil memurlara 2011 yılında sendikalaşma hakkı tanınması sonrası kurulan Sevil Memurlar Sendikası (SİME-Sen) Samsun il temsilciliği hizmet odası Bafra Emniyet Müdürlüğünde açılarak faaliyete başladı.

Türkiye genelinde 16 bin üyesi bulunan SİME-Sen Samsun İl Temsilcisi Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro memuru Dursun Önder  yaptığı açıklamada, " Emniyet müdürlüğüne bağlı biz sivil memurlara 2011 yılında sendikalaşma hakkı verildi ve sendikamız faal olarak 2014 yılında kuruldu.  Türkiye genelinde 16 bin üyemiz bulunmakta biz Samsun temsilciliği olarak yeni başladığımız için şuan 30 üyemiz var. Üye kayıt işlemlerimiz hızlı bir şekilde artarak devam ediyor. Biz sendika olarak her hangi bir konfederasyona bağlı değiliz ve bağlanmayacağız.  Sendika olarak herhangi bir siyasi görüşümüz bulunmamaktadır, tabi ki üyelerimizin siyasi görüşleri sendikal olarak ön görülemez ve kendilerini ilgilendirir.  Biz Türkiye`nin ilk bağımsız sendikasıyız. Sendikal anlamda memur arkadaşlarımızın yararına çalışmalarıma hız kesmeden devem ediyoruz ve edeceğiz." dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emniyet Müdürlüğü Binasında Sivil Sendika içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0