GÜNDEM

Enes Şahin Bayrak Adaylığını İlan Etti

 
 2269
Enes Şahin Bayrak Adaylığını İlan Etti - Coğrafya öğretmeni Enes Şahin Bayrak, Eğitim Bir-Sen Bafra Başkanlığına adaylığını Bafra Haber`den ilan etti.
Bafra Haber

 |  - Coğrafya öğretmeni Enes Şahin Bayrak, Eğitim Bir-Sen Bafra Başkanlığına adaylığını Bafra Haber`den ilan etti.

Beraber hareket ettiği arkadaşları ile Bafra Haber`i ziyaret eden Enes Şahin Bayrak, hem adaylığını açıkladı hem de, Bafra Eğitim Bir-Sen Başkanlığı tarafından kongre sürecinin başlatıldığının kamuoyuna ve üyelere duyurulmamasına tepki gösterdi.

Enes Şahin Bayrak, "22 Ağustos tarihinde Genel Merkez kongre kararı aldı ve bununla ilgili bir takvim yayımladı. Bu takvime göre işyeri temsilciliği ve delege müracaatları yarın (20 Eylül) itibari ile sona eriyor. Bu üyelere ve kamuoyuna duyurulmadı."  dedi.

Genel Kongre kararını sendikanın internet sitesinden öğrendiğini belirten Enes Şahin Bayrak, "Ben Bafra`daki Eğitim Bir-Sen üyesi arkadaşlara 28 Ağustos tarihinde mesaj atarak duyuruyu yaptım."  dedi.

{haberresimli}Bayrak`ın duyuru mesajında şu ifadeler yer alıyor:

Selamün Aleyküm Hayırlı Günler Hocam, bilginize: Hamdi Kardeşime ve ekibine Yüce Allah nasip etti, yaklaşık üç yıldır davamız olan Eğitim Bir Sen'imizi yönetti.
Allah kendilerinden razı olsun. Hayırlı hizmetleri oldu. Çok gayretli çalışmalarına rağmen Sendikamız ilçemizde yetkiyi alamadı. Bizler, Genel Yetkili bir sendikanın şerefli, erdemli mensuplarıyız. Hamdi kardeşim ve ekibinden, sizlerden, tüm üye arkadaşlarımdan ricam, demokrasi bayramımız seçim döneminde şahsımı ve ekibimizi desteklemesi, Allah`ın izniyle ilçemizde yetkiyi alalım. Parçalı bir görüntü vermeden, kırılganlık olmadan tüm üye kardeşlerimiz ile bizi desteklemeleri, bizler ve Hepimiz çok çaba göstererek ilçemizde sendikamız yetkili olsun. Rabbim bizlere inşallah yetkiyi almayı nasip eder. Bu yazdıklarımla Hamdi kardeşim ve ekibini incitme, yetersiz görme gibi bir düşüncem asla yoktur. Önemli olan Başkan ve ekibinin kim olduğu değil, ilçemizde Sendikamızın yetkili olmasıdır. Sendikamız sevdalıları olan: Eğitim, Sendika yöneticileri ve üye nezdinde Geniş kapsamlı istişareler yaparak, çekişmeleri bırakarak, desteklerinizle, sendikal bilgi deneyimlerimle bu kutsal görevi layıkıyla yapacağımı Allah'ın izniyle yetkide başarılı olacağıma inancım tamdır. Rabbim mahcup etmez ve Rabbim yar ve yardımcım olur inşallah. Bu hususu bir araya gelerek uzunca konuşalım. Selam, Allah için sevgi, saygılar sunarım. Allah'a emanet olunuz. Enes Şahin BAYRAK-Coğrafya Öğretmeni-Gazibeyli Mahallesi-Bafra "

Enes Şahin Bayrak 2 Eylül tarihinde gönderdiği mesajda ise kongre süreci ile ilgli mesajlar gönderdi.
İşte o mesaj:

Sn. Hocam, Sendika Genel Merkez internet sayfasını inceler misin! Türkiye Geneli Seçim Takvimi: İşyeri Temsilcisi ( 15 Eylül-20 Eylül 2014 )
 Şube Olağan Genel Kurul Delege Başvuruları ( 15 Eylül-20 Eylül )
Delege Aday ve Seçmen Listelerinin Sendikada Askıya Çıkartılması ( 21-22-23 Eylül )
İlçe Yönetimi ve Şube Genel Kurulu Delege Seçimi ( 27 Eylül - 30 Eylül )
Şube Genel Kurulları ( 1 - 24 Kasım )
Çok çalışmanız dileklerim ile Selam ve saygılar sunarım.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Enes Şahin Bayrak Adaylığını İlan Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0