GÜNDEM

Engelli Yaşam Ve İstihdam Komisyonu Toplantısı

 
 686
Engelli Yaşam Ve İstihdam Komisyonu Toplantısı - Bafra Engelliler Yaşamı ve İstihdam Komisyonu Toplantısı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Engelliler Yaşamı ve İstihdam Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Engellilerin Yaşamı ve istihdamı Komisyonu Başkanı Erol Bayrak, toplantının amacı hakkında şöyle dedi:

"TSD Bafra Şubesi'nde yapılan toplantıda, engelli vatandaşların sosyal ve toplumsal alandaki yaşam ve istihdamlarını, kamu kurumları ve Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte planlı, programlı bir şekilde, el-ele, gönül-gönüle anlayışı ile üretilecek çözüm proje ve alternatifleriyle sağlamak, engellilerin karşılaştıkları sorunların en aza indirgenmesi yoluyla, onların daha güvenli ve yarınlarından emin bir ortamda yaşamaları amaçlanıyor."

Toplantıya katılanlar, konuyla ilgili görüşlerini fikir teatisi şeklinde ortaya koyarken, engeliler de üst mercilerden beklentilerini ve isteklerini dile getirip bu istek ve sorunların öncelikli olarak ele alınmasını dile getirdiler.

Toplantıya, Engelli Yaşamı ve İstihdamı Komisyonu Bşk. Erol Bayrak, TSD Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İsmail Tabak, Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkezi Başkanı Yıldız Kaya, Bafra Beyazay Derneği Bafra Şube Başkanı Fatih Kaya, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü Hemşiresi Hülya Tekçam Börek, Bafra Yeniden Doğuş Rehabilitasyon Merkezi Okul Md. Züleyha Kır, Rehber Öğretmen Remziye Ararat ve Grup Öğretmeni Binnaz Denem, Bafra Eczacılar Odası Temsilciliği, Eczacı Osman Balakçı, Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş, Bafra Emekliler Derneği Bafra Şubesi'nden Başkan Turgut Seden ve Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, Bafra GİAD ve YönetimKurulu Üyesi Murat Sever, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Bafra Kızılay Şube Başkanı Osman Genç, Bafra Tüketici Hakları Derneği Bşk. Hamza Reis, Bafra Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Ahmet Önem, Bafra Ha-Bi-Der Genel Merkezi Bşk. Yaşar Önbaş katıldılar.

Haber: Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engelli Yaşam Ve İstihdam Komisyonu Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0