ULUSAL

Erdoğan Adnan Hoca'yı Neden Aradı?

 
 920
Erdoğan Adnan Hoca'yı Neden Aradı? - Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar, canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını açıkladı...
Bafra Haber

 |  - Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar, canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını açıkladı...

Adnan Oktar A9'da yaptığı açıklamada ilginç bir iddiada bulundu. Canlı yayında konuşan Adnan Hoca, Başbakan Tayyip Erdoğan`ın kendisini telefonla aradığını söyledi. Oktay, Başbakan'ın kendisinden Şeyh Nazım Kıbrısi`nin telefon numarasını istediğini dile getirdi.

TAYYİP HOCAM ŞEYHİMİZİN NUMARASINI İSTEDİ

"Başbakanımız Tayyip Hocam, aslan başbakanımız bizden şeyhimizin telefon numarasını istedi, şeyhimizle görüşmek üzere. Bizde şeyhimizin telefonu numarasını verdik." diyen Oktar, "Başbakanımız da Şeyh Bahattin Efendi`yi aradı. 'Ne gerekirse yapmaya hazırız, kendisi bizim şeyhimiz, biz şeyhimizi çok severiz' demiş." şeklinde konuştu.

"ANNEMİZ DE (EMİNE ERDOĞAN) ŞEYHİMİZİ ZİYARET EDER"

Oktar, Başbakan Erdoğan'ın tozdan etkilenerek akciğer rahatsızlığı geçiren Kıbrısi için ambulans uçağı tahsis ettiğini ve hastane masraflarını devletin karşılayacağını söyledi.

Adnan Oktar konuşmasına şu sözlerle devam etti; "Tayyip Hocamız`ın eşi hanımefendi, annemiz de şeyhimizi çok sever ve ziyaretine de gider."

MÜRİTLERİNDEN TEŞEKKÜR TWEETİ

Diğer yandan Şeyh Kıbrıs`inin bir müridi de sosyal medyadan Başbakan Erdoğan`a teşekkür etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde tedavisi süren Kıbrısi`nin müritlerinin attığı teşekkür Tweet`inde Erdoğan`ın özel doktorları Ada`ya gitmiş. Bir müridin attığı Tweet şöyle:

"Bugün Allah dostlarına dost olan ecdadı gibi evliyaya saygı duyan sayın Tayib Erdoğan sultanımıza kendi özel doktorlarını gönderdi. Koca adam sultanıma yakın oldunya bizde sana yakınız."

hocatweet.jpg

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erdoğan Adnan Hoca'yı Neden Aradı? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0