SAMSUN

Erdoğan Tok: "Yeni Bir İlkadım İnşa Edeceğiz"

 
 446
Erdoğan Tok: "Yeni Bir İlkadım İnşa Edeceğiz" - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hazırladıkları projelerle yeni ve çağdaş bir İlkadım inşa edeceklerini söyledi
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hazırladıkları projelerle yeni ve çağdaş bir İlkadım inşa edeceklerini söyledi

Teşekkür ziyaretlerini yoğun bir şekilde devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım'ın son beş yıl hizmet alamadığını söyledi. Vatandaşla belediye arasında kaybolan temasın giderileceğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye ve gönül kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu vurguladı. Halkın yönetime doğrudan katıldığı belediyecilik anlayışını yeniden tesis edeceklerini belirten Başkan Tok, belediye yönetiminde ortak akla ve istişareye önem verdiğini söyledi.

İlkadım ilçesine hazırladıkları projelerle vizyon katmak istediklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti belediyeciliğin hizmet anlayışını İlkadım'da hizmete dönüştüreceklerini ifade etti. İlkadım ilçesine yakışan yeni belediye hizmet binasını 'Akıllı Belediyecilik' kapsamında hayata geçireceklerini ifade eden Tok, yeni belediye hizmet binasını akıllı duruma getirerek tüm sistemleri tek merkezden ve en son teknolojiyi kullanarak yöneteceklerini söyledi.

TEBRİK ZİYARETLERİ

Yoğun teşekkür ziyaret alan Başkan Erdoğan Tok'u Samsun Deftarı Hayati Dinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun Alucralılar Derneği Başkanı Ömer Pamuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak Demirciler Köyü Derneği Başkanı İbrahim Canaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcalıoğlu ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaret etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erdoğan Tok: "Yeni Bir İlkadım İnşa Edeceğiz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0