ULUSAL

Erdoğan`dan Bir İlk

 
 430
Erdoğan`dan Bir İlk - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir ilki gerçekleştirerek Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç`i Savarona Yatı`nda ağırladı
Bafra Haber

 |  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir ilki gerçekleştirerek Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç`i Savarona Yatı`nda ağırladı

Tophane-i Amire`de düzenlenen `Kelam`dan Kalem`e Büyük Buluşma` isimli Klasik Sanatlar Sergisi`nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında yürüyen Erdoğan, Tophane Tayfun Spor Kulübü`nü ziyaret etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, daha sonra aracına binerek bölgeden ayrıldı.

BOSNALI MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile Savarona yatında yapacağı görüşme iptal olunca, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç`i kabul etti. Erdoğan, 18:30`da Mabeyn Köşkü`nde gerçekleştirilecek Bakir İzzetbegoviç görüşmesini öne aldı. Konuğunu Savarona yatında ağırlayan Erdoğan, birlikte Boğaz turuna çıktı.

Savarona Yatı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından armatör Kahraman Sadıkoğlu tarafından devralındıktan sonra ilk kez bir devlet kabulünde kullanılıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İZZETBEGOVİÇ İLE SAVARONA'DA YEMEK YEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i Savarona yatında kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Savarona yatında görüştü. Savarona yatı ile boğaza açılan ikili, birlikte yemek yedi. Erdoğan, boğaz gezisi sırasında İzzetbegoviç'e 3. köprü inşaatını da denizden gösterdi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erdoğan`dan Bir İlk içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0