ULUSAL

Erdoğan'ın İftarına Katılan Solcu Sanatçı Olay Oldu

 
 2070
Erdoğan'ın İftarına KatılanSolcu Sanatçı Olay Oldu - Solcu kimliğiyle bilinen sanatçı Yavuz Bingöl, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı. Bingöl, Erdoğan ile samimi poz verdi.
Bafra Haber

 |  - Solcu kimliğiyle bilinen sanatçı Yavuz Bingöl, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı. Bingöl, Erdoğan ile samimi poz verdi.

AK Parti'nin iftarına katılan sanatçı Yavuz Bingöl, Başbakan Erdoğan ile tokalaşırken böyle görüntülendi.

Erdoğan'ın vizyon belgesine katılan sanatçılara yönelik eleştirilerin tartışması sürerken bir bomba da dün akşam patladı. Yavuz Bingöl'ün Erdoğan ile birarada olduğu fotoğraf, Erdoğan muhalifi çevreleri küplere bindirecek gibi.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlediği mitingin ardından AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara yemeğine katıldı.

Yenikapı'da yapılan iftarda Erdoğan'ın siyasi hayatını konu alan bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

Orhan Gencebay, Alişan, Rıdvan Dilmen ve Yıldırım Demirören'in katıldığı iftar törenine Yavuz Bingöl'ün de katılması dikkatlerden kaçmadı. Bingöl program boyunca Orhan Gencebay'ın yanında oturdu.

Bingöl, muhalif ve sol kimliğiyle biliniyor. Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) kurulurken, parti yönetimini pasiflikle suçlamıştı. Sanatçı daha ziyade devrimci yol çizgisiyle tanınıyordu.

yavuz.jpg

DEVRİMCİ YOL'UN MÜZİK GRUBUNDAN ERDOĞANIN İFTARINA!

Yavuz Bingöl müzik kariyerinde solo albümleri ile büyük şöhrete kavuşsa da öncesindeUmuda Ezgi adlı grubun solisti olarak tanındı. Devrimci Yol geleneğine yakınlığı ile bilinen gruptan ayrıldıktan sonra şöhret basamaklarını hızla tırmanan Bingöl'ün annesi ise Kemalist kimliğiyle bilinen sanatçılardan Şahsenem Bacı.

TWITTER'DA TOPA TUTTULAR!


screen-shot-2014-07-19-at-11.53.50-am.png

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erdoğan'ın İftarına Katılan Solcu Sanatçı Olay Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0