SAMSUN

Erim: "Terörün Çözümüne Destek Vermeyen Siyasileri Kınıyoruz"

 
 242
Erim: "Terörün ÇözümüneDestek Vermeyen Siyasileri Kınıyoruz" - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Başkanı Bilal Erim, şehitlerin siyasete malzeme yapılmaması gerektiğini ve teröre olaylarına çözüm üretmeyen siyasileri kınadıklarını söyledi
Bafra Haber

 |  - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Başkanı Bilal Erim, şehitlerin siyasete malzeme yapılmaması gerektiğini ve teröre olaylarına çözüm üretmeyen siyasileri kınadıklarını söyledi

EMŞAV Karadeniz Temsilciliği'nde her ay okutulan, bu ay da 140.'sı yapılan mevlit Ağustos ayı şehitleri olan; İsmail Şen, Kemal Kefeli, Yılmaz Gürsoy, Secil Gökdemir, Gökhan Çavuşoğlu, Can Şencan, Recep Tokur, Asım Kıran ve diğer şehitler için okutuldu. Ayrıca şehit polis memuru Zafer Demircan'ın torunu Ayşegül Bilgin, dedesi için bir dua okudu. Şehit torunu Ayşegül Bilgin'in dua okuması salondaki şehit yakınlarını ve gazileri duygulandırdı.

"HİÇBİR ŞEHİDİMİZ SİYASETE MALZEME YAPILMAMALIDIR"

Son zamanlarda terör olaylarının iyice arttığını söyleyen EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Başkanı Bilal Erim, "Bu topraklarda olduğumuz müddetçe terör olaylarının biteceği yok. Ama inşallah devlet hep birlikte bu işi çözer diye düşünüyoruz. Biz de bu noktada terör olaylarının çözümüne katkı sağlamayan siyasilerimizi nefretle kınıyoruz. Siyasilerimizin birtakım yanlışlıkları olduğunu hep birlikte görüyoruz. Şehitlerimiz, vatan ve millet bütünlüğü için şehit olmuşlardır. Hiçbir şehidimiz siyasete malzeme yapılmamalıdır. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi minnetle, şükranla tekrar tekrar anıyoruz" dedi.

EMŞAV Karadeniz Temsilciliği'nde okutulan mevlide ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, şehit yakınları ve vazife malulleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erim: "Terörün Çözümüne Destek Vermeyen Siyasileri Kınıyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0