SPOR

Eski Adliyeci Adliyeyi Yıktı

 
 337
Eski Adliyeci Adliyeyi Yıktı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Bafra Kaymakamlığı Bafra Ovası Çeltik Futbol Turnuvasının Final Maçında Bafra Belediyesi ile Bafra Adliyesi karşılaştı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Bafra Kaymakamlığı Bafra Ovası Çeltik Futbol Turnuvasının Final Maçında Bafra Belediyesi ile Bafra Adliyesi karşılaştı.

Hızlı ve mücadele dolu maçta her iki takımda başa başa giderken ilk yarıda Bafra Belediyesinin hatasından yararlanan Bafra Adliyesi 1-0 öne geçerek ilk yarıyı galip bitirdi.

Maçın ikinci yarısında Bafra Belediyesi beraberlik golü için savaşırken Bafra Adliyesi ikinci golünü atmak ve maçtan galip ayrılmak için oynadı. 30 dakikalık ikinci yarının ilk 20 dakikasında her iki takımda golü bulamazken son 10 dakika içerisinde Bafra Belediyesi  Mezarlık işleri şefi olan eski adliye personeli Yasin Şahin beraberlik golünü atarak  takımının umudu oldu.

Maç sonucunda berabere kalan Bafra Adliyesi ile Bafra Belediyesi 1 dakikalık uzatmanın ardından penaltılara kaldılar.

Penaltılarda Bafra Belediyesi rakibini 6-5 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Maç sonrası yapılan törende Bafra Belediyesi`ne şampiyonluk kupasını Bafra Kaymakamı Halis Arslan takdim etti.

Galibiyet hakkında açıklama yapan takım kaptanı 55 numara Turgay Şahin, "Herkesin averaj takım olarak gördüğü  Bafra Belediyesi sinsi bir şekilde zirveye tırmanarak şampiyon oldu. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önemli olan dostluk, kardeşlik eşliğinde bu turnuvada yarışmaktı bizde alnımızın akıyla şampiyon olduk." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eski Adliyeci Adliyeyi Yıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0