ULUSAL

Eski Milletvekili Adnan Yıldız`a Silahlı Saldırı

 
 2738
Eski Milletvekili Adnan Yıldız`a Silahlı Saldırı - Bakırköy`de döviz bürosu sahibi eski Milletvekili Adnan Yıldız`ın aracına düzenlenen silahlı saldırıda eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız hayatını kaybetti.Olayda araçtan açılan ateşle saldırganlardan biri de öldü.
Bafra Haber

 |  - Bakırköy`de döviz bürosu sahibi eski Milletvekili Adnan Yıldız`ın aracına düzenlenen silahlı saldırıda eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız hayatını kaybetti.Olayda araçtan açılan ateşle saldırganlardan biri de öldü.

Edinilen bilgilere göre olay, Adnan Yıldız`ın Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı`ndaki evinin önünde meydana geldi. Çantasındaki dövizlerle 34 EC 9689 plakalı arabasına binen Adnan Yıldız, motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar gasp etmeye çalıştıkları Yıldız`ın aracına kurşun yağdırdı. Saldırıda Adnan Yıldız ve oğlu yaralanırken, eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız (35) hayatını kaybetti. Araçtan açılan ateşte saldırganlardan biri de öldürülürken, diğer saldırgan ise yaralı olarak yakalandı.

Saldırıda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ve saldırganlardan biri, Bakırköy Sadik Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Bakırköy'de aracına düzenlenen saldırıda yaralanan eski Milletvekili Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız, başka bir hastaneye nakledildi.

Bakırköy'de evinin önünde düzenlenen saldırıdan yaralı olarak kurtarılan eski Milletvekili Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Adnan Yıldız ve Kamil Yıldız, ilk müdahaleleri ardından ayrı ambulanslarla Bahçelievler Medikal Park Hastanesi'ne nakledildi. Adnan Yıldız ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu ve bilinçlerinin açık olduğu görüldü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eski Milletvekili Adnan Yıldız`a Silahlı Saldırı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0