GÜNDEM

Esnaf Odalarından Başkan Şahin`e Ziyaret

 
 47
Esnaf Odalarından Başkan Şahin`e Ziyaret - Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret ettiler.

 Oda başkanları Başkan Şahin ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundular ve oda üyelerinin istekleri hakkında bilgi verdiler.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle SESOB başkanı Eyüp Güler ve Bafra`mızın değerli oda başkanları Aziz Öztürk ve Hüseyin Topuz`a bu nazik ziyaretleri ve verdikleri bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bafra Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızla istişareye önem veriyoruz. Her zaman bir ve beraber olmaya çalışıyoruz. Bugünde bu bir kez daha gerçekleşti. Çok faydalı bir görüşme oldu. Bundan sonra da bu tür görüşmelerimiz olacaktır. Oda başkanlarımız üyelerinin problemlerini çözmek için çalışmalar yapıyorlar. Bizde bu konuda üzerimize düşenleri yapacağız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Esnaf Odalarından Başkan Şahin`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0