GÜNDEM

Fatma Teyzenin İmdadına Polis Yetişti

 
 2167
Fatma Teyzenin İmdadına Polis Yetişti - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadının imdadına polis yetişti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadının imdadına polis yetişti.

Olay Tabakhane Mahallesi Çakırmahmut Caddesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre 20 yıldan fazla süredir Tabakhane Mahallesinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Fatma Timur`dan 2 gündür haber alamayan komşuları durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen Polis ekipleri kapıyı çilingir aracılığıyla açarak yerde baygın yatan yaşlı kadını buldu.

Polis tarafından çağrılan 112 Acil Servis yaşlı kadını tedavisi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesine kaldırırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fatma Timur`un yere düşmesi sonucunda başından yaralandığı, bacaklarında ise su yanıklarının mevcut olduğu ve durumunun ciddi olduğu  bilgisine ulaşılırken yaşlı kadının duş almak için su kaynattığı ve suyu banyoya götürürken rahatsızlık geçirip suyu üzerine döküldüğü düşünülüyor.

2 gündür yaşlı kadından haber alamadıklarını ve kapının kırılmayıp nöbetçi savcıdan izin alınması için beklendiğini belirten Mahalle sakinlerinden Mustafa Ç. isimli bir genç, " Kadın banyoda düşmüş 2 gün burada kalmış, neymiş muhtar ve polisler nöbetçi savcı bekliyorlarmış kapıyı açmazlarmış. Kadın burada ölüp kalsaydı burada kimsenin haberi olmayacaktı. Kanundan dolayı kapının kırılmaması gibi saçma bir kanun yok. Yaşlı kadın 2 gün boyunca evde kalıyor, 2 şahitle kapı kırılmıyor. Fatma teyze 25-30 yıldır burada tek kalıyor, bütün yakınları Çarşamba`da kalıyor." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fatma Teyzenin İmdadına Polis Yetişti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0