SİYASET

Ferdi Ünlü Teşkilat Gezilerine Ara Vermeden Devam Ediyor

 
 513
Ferdi Ünlü Teşkilat GezilerineAra Vermeden Devam Ediyor - Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü çalışma ekibi ile birlikte Vezirköprü, Havza ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek sohbet etti yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

İlk olarak Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık  Edis`i makamında ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü başkan ve makamda bulunan belediye meclis üyelerini samimi tavırları için teşekkür etti.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık  Edis ve belediye meclis üyeleri de Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü`ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve Yönetimini peşinden ise Ak Parti Havza İlçe Yönetimini ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü kendisine gösterilen ilgi için teşekkürlerini sundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü bundan böyle ara vermeden teşkilat ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ferdi Ünlü Teşkilat Gezilerine Ara Vermeden Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0