GÜNDEM

Fransız Turiste Gasp Olayını Aydınlatan Polislere Ödül

 
 172
Fransız Turiste GaspOlayını Aydınlatan Polislere Ödül - Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Fransız turistin özel eşyalarını gasp eden şahısların kısa sürede yakalanmasını sağlayan görevlileri başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Fransız turistin özel eşyalarını gasp eden şahısların kısa sürede yakalanmasını sağlayan görevlileri başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Olayın aydınlatılmasını sağlayan Polis memurları ile beraber Jandarma personeline de çalışmalarından dolayı başarı belgesi verildi.

Köpeğini bisikletinin arkasında taşıyarak Dünya turuna çıkan ve dönüş yolunda Bafra`da kamp kuran 36 yaşındaki Amandine Lambert adlı Fransız kadın, Bafra`da 2 kişinin saldırısına uğramış ve çantası gasp edilmişti.
Çetinkaya Bölgesinde meydana gelen olay sonrası Jandarma ekipleri, zanlıların yakalanması amacı ile geniş çaplı soruşturma başlatmış ve Bafra Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden de destek almıştı.

Edinilen bilgiye göre, Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli Abdullah Uçar ve Ömer Faruk Demir, mağdur kadına Bafra`daki suça karışmış kişilerin fotoğraflarını gösterdi.

Turist kadın fotoğraflardan teşhis edemeyince, polis memurları, Çetinkaya Mahallesi`nden bildikleri suça karışmış kişileri teşhis etmek amacı ile Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü.
 Turist kadının zanlıları teşhisi ve zanlıların da suçu kabul etmeleri üzerine olay aydınlandı.

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Polis memurları Abdullah Uçar ve Ömer Faruk Demir ile beraber İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör başta olmak üzere, İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinden Murat Demirel

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fransız Turiste Gasp Olayını Aydınlatan Polislere Ödül içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0