EĞİTİM

Galip Öztürk Anadolu Lisesinde Genç Bir Solist

 
 1408
Galip Öztürk Anadolu Lisesinde Genç Bir Solist - Sözlerini Bafralı söz yazarı Oktay Zerrin'in yazdığı, bestesini ise Bilgisayarla Beste Yarışması Türkiye 3. sü ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu Zülfikar Semiz'in yaptığı ve Bafra Galip Öztürk Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Pekşen'in solist olarak yer aldığı "Sevgiye Açılan Kucak Tadında" adlı pop tündeki şarkı kısa zamanda sosyal paylaşım sitelerinde beğenilen eserler arasında yer aldı.
Bafra Haber

 |  - Sözlerini Bafralı söz yazarı Oktay Zerrin'in yazdığı, bestesini ise Bilgisayarla Beste Yarışması Türkiye 3. sü ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu Zülfikar Semiz'in yaptığı ve Bafra Galip Öztürk Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Pekşen'in solist olarak yer aldığı "Sevgiye Açılan Kucak Tadında" adlı pop tündeki şarkı kısa zamanda sosyal paylaşım sitelerinde beğenilen eserler arasında yer aldı.

Uğurun Gitar Dükkanı Stüdyosu'nda İrem Pekşen'in seslendirdiği şarkıya solisti tarafından bir de slayt-video yapıldı. Oktay Zerrin'in sözlerini yazdığı şarkıya bas gitarda Erdem Çavuş, klasik gitarda Uğur Belirgin ve bestecisi Zülfkar Semiz'in de elektro gitar ve düzenlemede imzaları var.

Söz yazarı Oktay Zerrin "bu şarkıyı daha önce sanat müziği türünde Zülfikar Semiz besteleyip bir beste yarışmasına göndermişti ancak eser derleye giremeyince bu defa aynı şarkı pop tarzında bestelendi. Emeği geçen herkesi kutlar, teşekkür ederim" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Galip Öztürk Anadolu Lisesinde Genç Bir Solist içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0