EĞİTİM

Gaziosmanpaşa İlkokulu Huzurevi Ziyaretinde

 
 880
Gaziosmanpaşa İlkokulu Huzurevi Ziyaretinde - Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret eden Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu öğretmenleri Hüseyin Yiğit ve 3-E Sınıfı öğrencileriyle unutulmaz ve anlamlı bir güne imza attılar.
Bafra Haber

 |  - Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret eden Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu öğretmenleri Hüseyin Yiğit ve 3-E Sınıfı öğrencileriyle unutulmaz ve anlamlı bir güne imza attılar.

Yaşlı amca ve teyzelerin tek tek ellerini öpüp onlara sevgi ve saygının bir ifadesi olan güzel çiçekleri sunan minik öğrenciler bu örnek ve alkışlanacak tavırlarıyla beğeni ve takdir gördüler.

Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğretmeni Hüseyin Yiğit, bu tür ziyaretlerin ilk kez değil zaman zaman yapıldığına dikkat çekerek, başta Huzurevi Müdürlüğü olmak üzere, kendilerine ziyaretlerinde yardımcı olup, güler yüz ve tatlı dil ve hoşgörülü yaklaşımlarıyla yaşlı vatandaşlar arasında bir gönül ve sevgi, saygı diyaloğu kurmalarına vesile olan Huzurevi idareci ve personeline teşekkür etti.

Huzurevi'nin yaşlı sakinlerinin de zaman zaman bu anlamlı ziyaretle duygulanıp ellerini öpen minik öğrencileri kucaklayıp sevgiyle karşılık verince o esnada duygu dolu anlar yaşandı.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gaziosmanpaşa İlkokulu Huzurevi Ziyaretinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0