EĞİTİM

Geleceğin Hukukçuları Bafra Adliyesini Ziyaret Etti

 
 1064
Geleceğin Hukukçuları BafraAdliyesini Ziyaret Etti - Özel Bafra İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Özel Bafra İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin`i makamında ziyaret etti.

2-A sınıf Öğretmeni Salim Kartal`ın organize ettiği Adliye ziyaretine Özel Bafra İlkokulu Müdürü Mustafa Yürük de katıldı.

Özel Bafra İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, derste gördükleri konuları adliye birimlerini gezerek pekiştirdiler.
Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırladı.
Öğrenciler Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin`den hukuk sistemi, adliye birimleri, adliye çalışanları ve merak ettikleri konularda bilgi aldı.
Adliye birimlerini gezen öğrenciler, Asliye Ceza, Asliye Hukuk, Sulh Ceza, Sulh Hukuk ve Ağır Ceza Mahkemelerine girerek duruşmaların yapıldığı alanları ve mahkemelerde görevli Hakim, Savcı, Katip, Mübaşirin görevlerini nasıl yerine getirdiği, davaların nasıl görüldüğü, davalı ve davacıların nasıl ifade verdiği, Avukatların nasıl savunma yaptığı ile ilgili bilgi edindiler.
Ziyaret sırasında tüm adliye personelinin yakın ilgisiyle karşılanan öğrenciler, ziyaret sayesinde hukuk ve adaletle ilgili bilgilerini geliştirerek, adliye çalışanlarını yakından tanıma imkanı duydular.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Geleceğin Hukukçuları Bafra Adliyesini Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0