ULUSAL

Gemide Rahatsızlanan Hastaya "Ëœebola` Karantinası

 
 414
Gemide RahatsızlananHastaya "Ëœebola` Karantinası - Ege Denizi'ndeki Türk bandıralı bir yük gemisinde rahatsızlanan personel, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerince Çanakkale'ye getirildi. Hasta, Çanakkale`de karantina tedbiri alınarak kıyıya çıkarıldı.
Bafra Haber

 |  - Ege Denizi'ndeki Türk bandıralı bir yük gemisinde rahatsızlanan personel, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerince Çanakkale'ye getirildi. Hasta, Çanakkale`de karantina tedbiri alınarak kıyıya çıkarıldı.

Kamerun'un Douala Limanı'ndan İstanbul'un Tuzla Limanı'na giden yük gemisinin mürettebatı Y.D., Ege Denizi'nde seyir halindeyken rahatsızlandı. Gemi kaptanı, Bozcaada açıklarına geldikleri sırada durumu telsizle yetkililere bildirdi. Çanakkale Yat Limanı'na konuşlanan TCSG 23 botu, sağlık ekiplerini de alarak gemiye hareket etti. Yat limanına getirilen bottaki hastada ateş belirtisi ve bilinç kaybı görülmesi üzerine, karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi. Yat limanına çağrılan özel kıyafetli sağlık ekibi, hastayı karantina kabinine aldı. Y.D., yoğun önlemler altında Çanakkale Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Bu sırada hastanede de karantina tedbiri alındı.Y.D.'nin rahatsızlığının sebebi, yapılacak tahlillerin ardından kesinlik kazanacak. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gemide Rahatsızlanan Hastaya "Ëœebola` Karantinası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0