SİYASET

Genç Saadetten Bafimder`e Ziyaret

 
 1136
Genç Saadetten Bafimder`e Ziyaret - Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları BAFİMDER`İ( Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği)` ziyaret ederek, Başkan Murat Topal`a Besmele yazılı tablo hediye etti.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları BAFİMDER`İ( Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği)` ziyaret ederek, Başkan Murat Topal`a Besmele yazılı tablo hediye etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız ziyarette şunları söyledi;

" İmam Hatiplere ayrı bir önem veriyoruz. Milli Görüş`ün İmam Hatiplere yaptığı hizmetler göz ardı edilemez. Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız kendisini İmam Hatip davasına adayan ve İmam Hatiplere önem veren bir şahsiyettir. Merhum liderimizin şu sözleri de bunun delili niteliğindedir; "˜`Manevi kalkınma olmadan, maddi kalkınma olmaz.``

Bugün tabi ki İmanlı ve İnançlı nesillerin yetişmesi noktasında hizmet eden İmam Hatip Okulları ve diyanet camiası hedefte, son günlerde Atv`de yayınlanan Kertenkele adlı dizi Kemal Sunal filmleriyle ve daha benzeri birçok filmlerle algı operasyonları yapanlar, film ve dizilerle hala algı operasyonu yapmakta, İmam Hatip camiasını ve Diyanet camiasını hedef almaktadır. Bu hadsiz film derhal yasaklanmalı ve engellenmelidir.``dedi.

BAFİMDER Başkanı Murat Topal "˜` Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Allah Erbakan hocadan razı olsun. Mekânı cennet olsun. Bahsettiğiniz üzere camiamız üzerindeki algı operasyonları hiç sona ermedi. Diyanet İşleri Başkanlığımız geçen günlerde sert bir açıklama yaptı. Bizlerde Sosyal Paylaşım sitelerinden tepki gösterdik. İnşallah kirli emellerine ulaşamayacaklar."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç Saadetten Bafimder`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0