SAMSUN

Genç: "Değerlerine Bağlı Bir Nesil Hedefliyoruz"

 
 236
Genç: "Değerlerine Bağlı Bir Nesil Hedefliyoruz" - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bilgili ve donanımlı bir gençliğin yanı sıra, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, en büyük yatırımı eğitime yaptıklarını söyledi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bilgili ve donanımlı bir gençliğin yanı sıra, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, en büyük yatırımı eğitime yaptıklarını söyledi

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz ile yönetim kurulu üyeleri ve 24. dönem AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Öksüz, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verirken, Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak en büyük yatırımı eğitime yaptıklarını söyledi. Genç, "Bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

EĞİTİME 35 MİLYON LİRA YATIRIM

Günümüzde en büyük güç olarak kabul edilen bilgiye ulaşan ülkelerin ve şehirlerin, sosyoekonomik ve sosyokültürel gelişimlerini sağladıklarını belirten Başkan Genç, "Ekonomide, sağlıkta, ticarette, kültürde, eğitimde uluslararası bir şehir hedefliyoruz. Şehirlerin yarıştığı 21. Yüzyılda şehrimizi diğer şehirlerin önüne en başta eğitimle taşıyabiliriz. Bu bakımdan varlıkların en şereflisi insana Canik Belediyesi olarak büyük önem veriyoruz. Okulların fiziki ve teknolojik eksikliklerini gidermek, çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için yeni eğitim merkezleri kazandırmak için eğitime 12 yılda 35 milyon lira yatırım yaptık" diye konuştu.

"GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Canik'e Türkiye'nin en büyük Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ni kazandırdıklarına da işaret eden Genç, "Uluslararası nitelikli olan bu okulumuzdan kendi değerlerine hizmet edecek öğrenciler yetişecek. Eğitimin kalitesini artırmak ve başarı çıtamızı yükseltmeyi hedeflemenin yanında, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu manada ilçemizin dört bir yanında Sıbyan Mektepleri kuruyoruz. Eğitime yaptığımız her bir yatırımı geleceğe yatırım olarak görüyoruz. Bu nedenle eğitime en çok yatırım yapan belediye olmanın haklı onurunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"CANİK ÇOK ŞANSLI"

Canik Belediyesi'nin eğitime yaptığı yatırımlar nedeniyle Başkan Genç'e teşekkür eden TİMAV Başkanı Ecevit Öksüz de, "Canik eğitime önem veren bir belediye başkanına sahip olması nedeniyle oldukça şanslı. Özellikle Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nin şehre kazandırılması çok önemli. Ayrıca Başkanımızın değerlerine bağlı bir gençlik için yaptığı çalışmalar oldukça takdire şayan. Eğitime yapılan bu yatırımları gördükten sonra Samsun'un geleceğinin sağlam olduğunu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Başkan Genç, TİMAV Başkanı Öksüz'e seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "Değerlerine Bağlı Bir Nesil Hedefliyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0