GÜNDEM

Gençler Bilgilerini Yarıştırdı

 
 343
Gençler Bilgilerini Yarıştırdı - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ortaöğretim gençleri arasında bilgi yarışması düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ortaöğretim gençleri arasında bilgi yarışması düzenledi.

 Her yıl belirli aralıklarla Bafra Ülkü Ocaklarında yapılan yarışmaya üçerli gruplar halinde 10 grup katıldı. Değişik liselerden yarışmaya katılan öğrencilere, genel kültür, tarih, Türk milliyetçiliği ve ülkücülük konularının yanı sıra İlteriş dergisinin son iki sayısından sorular soruldu. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı bilgi yarışmasında kendilerine "Atsızcılar" adını veren grup birinciliği kazandı. Yarışmada birinci olan gruptaki öğrencilere kitap hediye edildi.

Yarışmanın ardından gençlere bir konuşma yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu şunları söyledi:  "Türk milletinin göz bebeği, iftihar vesilesi siz gençlerimizsiniz. Okuyan, araştıran, her anlamda donanımlı gençler yetiştirmek bizim en asli görevlerimiz arasındadır. Sizlerle bilgide buluşmak, bilgilerimizi konuşturmak ve yarıştırmak gerçekten çok güzel. Her gencimizi bu tarz etkinliklerin içinde görmek bizleri mutlu edecektir. Yarışmada birinci olan grubu tebrik ediyor; yarışmaya katılan diğer arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençler Bilgilerini Yarıştırdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0